DELEN

Zagen we vorige week hoe je met een feestelijk kapsel naar het kerstdiner kon gaan, deze week nemen we een kijkje in de make-uplooks voor New Years Eve. Van klassieke shiny lips tot aan de frosted make-uptrend van dit jaar: alles is geoorloofd in de meest bruisende nacht van het jaar. Voor welke look ga jij?

1. Klassiek rood

Tsja, is dit ooit geen optie geweest? Mooie volle rode lippen hebben nog nooit een vrouw misstaan. En ook met oudjaarsavond dit jaar mag jij ermee gezien worden! Belangrijk met rode lippen is echter wel dat je de rest van de make-up lekker rustig laat. Een lichte foundation, likje mascara en een lieve blush is dus echt al voldoende. O, en ben je bang dat je rode lippen voornamelijk naast je mond verdwijnen zodra je aan de champagne gaat? Dat hoeft niet! Breng een goede lipliner aan in dezelfde kleur als je lipstick zodat het niet vervaagt. Daarnaast is het slim om een lipstick, bijvoorbeeld een gekleurde lippenbalsem, te gebruiken die in je lippen trekt, in plaats van dat het op je lippen blijft liggen. Daarmee weet je in ieder geval zeker dat je lippenstift gewoon daar blijft waar het hoort!

2. Frosted make-up

We weten het, het is edgy, maar als je het goed uitvoert ben je de (ice) queen van de avond! Vooral als je donkere huid hebt, waarbij de zilveren of witte kleuren fantastisch afsteken, is de frozen trend absoluut het proberen waard. Wat moet je doen? Bij frozen kleuren is het belangrijk dat je er genoeg van gebruikt, want anders valt het niemand op. Tegelijkertijd ziet het er al gauw naar uit dat je babypoeder op je gezicht hebt gesmeerd en dat vergeten bent eraf te halen, wat natuurlijk ook het laatste is dat je wilt. Breng frosted make-up dus aan in dunne laagjes, zodat je het goed kunt doseren. Waar je frosted make-up voor kunt gebruiken? Veel! Denk aan het binnenste puntje van je ooghoek, als blush maar voor de dare devils ook als lippenstift. Heel cool!

3. Smokey eyes

Laat je ogen goed uitkomen met spannende smokey eyes! Ook deze look vereist overigens wel wat oefening van tevoren: smokey eyes worden ook al snel te veel. Wat moet je doen? Je begint met een oogschaduwbasis die ervoor zorgt dat je make-up tot in de vroege uurtjes op zijn plaats blijft. Je doet de oogschaduw op je ooglid, en vervaagt de diepte van de kleur hoe verder het buiten je oog gaat. Als laatste stap gebruik je een dikke kohlpotlood voor op je ooglid aan je wimperrand, maar ook voor onder je oog. Hiermee laat je je ogen er echt uitknallen! Heb je overigens een erg lichte huid? Overweeg dan eens om voor smokey eyes in een andere kleur dan zwart te gaan! Grijs of bruin maken je ogen een stuk minder hard, waardoor het mooi overloopt vanuit je huidskleur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here