DELEN

De herfst is weer bijna daar! De hoogste tijd dus om onze outfits bestaande uit shorts en blote benen in te ruilen voor warmere kledingstukken. Welke broeken mag jij echt niet missen dit najaar? Van de mom jeans tot de broek met verticale streep: dat wordt funky! Hierbij 4x must-have broeken.

1. Mom jeans

De nineties revival is real! En die duurt ook niet maar even – nee, dit najaar blijven we de mom jeans gewoon dragen. Dé eyecatcher onder de nineties trend. Liefst in een lichte tint blauw, om extra op te vallen. Wat er zo bijzonder is aan deze must-have broeken? Dat ze eigenlijk heerlijk fout zijn, maar tegelijkertijd juist heel stijlvol. Een zeldzame combi, als je het ons vraagt! En daarom mag jij deze trend niet overslaan.

Wie weet heeft je moeder er nog een in haar kast hangen voor je – een écht vintage exemplaar is natuurlijk een ultieme topper. Is dat niet het geval? No worries! Inmiddels is de jeans in zo ongeveer iedere modewinkel te vinden.

De mom jeans is een absolute must-have voor dit najaar

2. De wijde pantalon

Van de jeans gaan we naar een nettere soort must-have broeken: de wijde pantalon! Nét wat anders dan de pantalon zoals we ‘m van origine kennen, aangezien de broekspijpen volgens de trends niet langer recht naar beneden lopen. Nee, er lijkt zelfs de volgende gouden regel te zijn: hoe wijder, hoe beter. Tel er een ontwerp met een hoge taille en een strik om de heupen bij op, en de trendy look is compleet.

Hoewel je misschien meteen de neiging hebt om te denken dat deze trend wat heftig is en daarmee niet voor jou weggelegd, raden we je toch aan om er gewoon voor te gaan! Pak eens uit, doe eens gek. Als je de stap eenmaal gezet hebt, wil je nooit meer anders. Comfy zijn deze must-have broeken namelijk ook nog eens! En die mooie benen van jou, die blijven niet ongezien.

Een favoriet onder de must-have broeken: de wijde pantalon

3. Must-have broeken met verticale strepen

Trends gaan dit najaar niet alleen om bepaalde designs, maar ook om prints! Zo mag de broek met verticale strepen niet ontbreken in jouw garderobe. Een dikke of dunne streep, en in kleur of zwart-wit: het maakt niet uit waar je voor kiest. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat!

Een andere mogelijke variatie is het soort broek waar de strepen op staan. Ga je voor een chiquere stoffen broek of juist een stoere jeans met een print als deze? Om de keus nog wat gemakkelijker voor je te maken… Ach, who cares als je er een stuk of drie in je kast hebt liggen!

Kies voor een van dé trends onder de must-have broeken: verticale strepen

4. Broeken met patches

De laatste trend draait om patches! Vrolijke opdrukken die je met een strijkijzer op je broek kwijt kunt. Tijd om de creatieve handen uit de mouwen te steken, dus! Wat daar zo speciaal aan is? Dat je een broek kunt creëren die niemand anders heeft. Helemaal naar jouw smaak! Maar wie geen zin heeft in een DIY, hoeft ook niet te treuren: in de winkels zijn genoeg broeken te vinden waar de patches al voor jou zijn opgezet.

Voor welke prints je kunt gaan? Van sterren tot bloemen, van dieren tot quotes: het kan allemaal. Combineer daarbij het liefst alle kleuren van de regenboog!

Fleur je jeans of broek op met patches

Must-have broeken dit najaar: opvallend en uniek

Het is wat in de modewereld centraal staat dit najaar: opvallen mag! De casual skinny jeans wordt ingewisseld voor must-have broeken waarmee jij echt de show steelt. That’s the way we like it!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here