DELEN

De temperaturen dalen, de klok is weer verzet en de warme jas gaat aan: het is herfst. En daar hoort ook een nieuwe coup bij! No worries: dat hoeft niet direct te betekenen dat er een schaar wordt gezet in je lange lokken, het kan ook gewoon een lekker nieuw kleurtje zijn. En als je er nog niet helemaal over uit bent welk kleurtje dat wordt, dan geven we je hier wat fijne inspiratie voor dit seizoen. Geniet van je herfst!

 

1. IJsblond

IJsblond: is het eigenlijk nog wel een trend? Al vele jaren rocken de Scandinavische fashionista’s deze kleur en ook dit jaar weer mag het gezien worden in de winter. Uiteraard is deze coup perfect te combineren in met een verder minimalistische stijl. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte coltrui voor een cool contrasterend effect. Maar ook een extravagante look kan, denk maar eens aan Kim Kardashian. Investeerd overigens wel in een goede zilvershampoo als je je ijsblonde haar mooi wilt houden!

Halflang kapsel vrouwen

2. Warm honingblond

Een lichte kleur behouden in de donkere wintermaanden? Dat kan! Je coupe hoeft namelijk helemaal niet per se donker te zijn, maar misschien past het bij je om het warm te houden. Bijvoorbeeld een warme honingblonde kleur. En laten we eerlijk wezen: wie wilt nu niet in het bezit zijn van gouden lokken?

3. Flashy rood

We all love this colour! Deze vorm van rood is niet wat we van roodharigen gewend zijn. Het neigt niet naar oranje, noch naar kastanje, maar het meeste nog naar aubergine. Deze is verzacht tot een matte kleur die direct je hele outfit naar een hoger niveau tilt, zonder daarbij te overdrijven. Introvert chic!

4. Ombré chocolate

Herinner jij je die ombré trend van een paar jaar geleden ook nog? Hij is nu weer helemaal terug, maar dan in warme chocolade tinten! Bij een ombré kapsel zijn de punten van het haar een lichtere kleur dan de rest. Dit verandert je kapsel totaal, terwijl je er niet direct al je haar voor hoeft te verven. Gemakkelijk én stylisch dus!

5. Natuurlijk zwart

Steeds meer celebrities en influencers gaan terug naar hun roots en kiezen voor natuurlijk zwart haar. Dit is minder hard dan het diepzwart dat we een paar jaar terug nog zagen. Ook kun je zwart haar wat zachter maken door voorzichtig met donkerbruine highlights te spelen.

6. Shine on pinkly

Voor als je de herfst toch echt liever niet ongezien door wilt komen, ga dan voor zachtroze! Overigens hoef je ook bij deze coup niet direct al je haar in de verf te zetten; ombré of highlights doen het ook hier erg goed. Denk maar eens aan de fijne coupe waar Bella Hadid op het moment de show mee steelt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here