DELEN

Een nieuw seizoen? Dat betekent ook dat er nieuwe beautytrends aankomen! Dit najaar staat skinimalism voorop waarbij de huid zo minimaal mogelijk wordt opgemaakt. Maar ook volle wenkbrauwen en smokey eyes behoren tot de winter 2021 trends. Wij zetten de mooiste beautytrends winter 2021 op een rijtje voor je!

beautytrends winter 2021

1. Beautytrends: skinimalism

Een eerste beauty winter trend 2021 is skinimalism. Hierbij gaat alle aandacht naar een huid die zo minimaal mogelijk wordt opgemaakt. Je gebruikt dus beter een getinte dagcrème in plaats van foundation, en blush kan je vervangen door een zachte crèmetint. Omdat de focus op je huid ligt, wordt je beautyroutine natuurlijk nog belangrijker dan voordien. Hoe beter je je huid reinigt en verzorgt, hoe stralender ze is en hoe mooier je deze trend kunt uitspelen.

2. Smokey eyes

Dit najaar mogen je ogen lekker opvallen. En er is geen betere manier om dat te doen dan met smokey eyes. Wanneer je jouw smokey eyes combineert met een nude kleurtje op je lippen, creëer je een prachtige najaarslook! Op de catwalk zie je de smokey eyes trend vooral in een pikzwarte versie, maar je kunt ook prima voor een naturelle smokey eye gaan. Het is maar net wat jij het mooiste vindt!

3. Volle wenkbrauwen

Ook de wenkbrauwen stelen dit najaar de show. Hierbij geldt slechts één regel: hoe voller en natuurlijker ze zijn, hoe beter! Deze herfst en winter kan je ze lichtjes opvullen met een fijn wenkbrauwpotlood. Daarna kan je ze omhoog borstelen met een wenkbrauwgel die de haartjes fixeert. Op die manier lijken je wenkbrauwen meteen een stuk voller. Een kleine moeite en een prachtig resultaat!

winter 2021 trends

4. Knallende oogschaduw

Niet alleen je wenkbrauwen mogen dit najaar gezien worden, maar ook je ogen. Eén van de beauty trends winter 2021 is knallende oogschaduw. Kies je voor roze, geel of groen op je oogleden? Geen enkele kleur is te fel! Wanneer je je wimpers ook nog voorziet van een vleugje mascara, komen je ogen deze winter prachtig naar voren!

5. Funky french manicure

Tenslotte kijken we ook nog even naar de nagellak trends winter 2021. Dit najaar gaan we voor funky french manicure. Oftewel: french manicure met de leukste creaties! Denk aan glitters, smileys, vlinders of bloemen. Vrijwel alles is mogelijk bij deze beautytrend!

french manicure

Lees ook: Zo blijft je make-up de hele dag mooi zitten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here