DELEN

De herfst is officieel begonnen. Dat wil zeggen dat we volop inspiratie op doen voor dit seizoen. Ook voor ons haar! Ben je benieuwd wat dé haartrends zijn voor de herfst? Wij zetten ze op een rijtje voor je!

Losse golvende lokken

Steil haar is gedaan, golvend haar is de nieuwe trend. Heb je geen natuurlijke slag in je haren? Gebruik dan een krultang. Krul elke lok afwisselend in de andere richting voor een warrig effect.

Middenscheiding

De middenscheiding geeft je een chique uitstraling zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Het is een haarstijl die mooi is bij zowel steil als krullend haar. Daarnaast hoef je er niet per se voor naar de kapper. Dit kapsel is ideaal om thuis eens rustig te proberen!

Warrige dot

Ook de warrige dot is helemaal in. Trek hem een beetje los met je vingers en laat de voorste plukjes voor je gezicht vallen.

Vlechtjes

Vlechtjes zijn enorm trendy dit najaar. Of je ze nu in een staart, in een opsteekkapsel of mooi op je schouder draagt. Het vraagt wel wat oefening om ze mooi te krijgen, maar dat is het absoluut waard. Je kan vooraf een styling spray gebruiken voor meer textuur zodat je vlecht beter blijft zitten.

Strakke paardenstaart

Iets helemaal anders dan de warrige dot, maar zeker zo mooi: de strakke paardenstaart. Draag de staart hoog voor een flirterig effect, of laag als je bijvoorbeeld voor een feestelijke look gaat. Draai een plukje haar rond je rekkertje en steek het vast met een schuifspeldje. Haarspray zorgt dat alles mooi blijft zitten en dit maakt je look helemaal af!

Half opgestoken

Een half opgestoken kapsel staat altijd mooi. Haal de lokken aan je gezicht naar achter en gebruik een mooie haarclip of voor schuifspeldjes om ze vast te maken.

Lange pony

Ook de pony is weer helemaal terug! Of eerder de ‘curtain bangs’: een pony met losse, lichte lokken op je voorhoofd. Deze haarstijl staat bijna iedereen mooi, maar laat je zeker goed adviseren bij de kapper vooraleer je er de schaar in zet. Het duurt lang voor de pony terug groeit.

Haarbandjes

Als laatste zijn haarbandjes meer dan hot. Een haarband is de perfecte manier om je outfit extra pit te geven. Je kan hem met los haar dragen, rond je staart of dot draaien, of verwerken in een vlecht.

Je leest het, er zijn genoeg mooie haartrends om dit najaar mee aan de slag te gaan! Welke haartrend vind jij het leukste? We zijn benieuwd naar je reactie!

Lees ook: 4 x tips voor mooi haar

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here