DELEN

Wil jij jouw dunne lippen voller laten lijken? Niet iedere vrouw is gezegend met mooie, volle lippen. Gelukkig kan je wel vollere lippen krijgen door een aantal tips en tricks toe te passen. Dikkere lippen krijgen is niet zo moeilijk als je denkt. Door het gebruik van de juiste make-up creëer je al een wereld van verschil. Lees mee!

1. Dunne lippen voller laten lijken: scrubben

Hoe dikkere lippen krijgen? Je kunt vollere lippen krijgen door je lippen te scrubben. Een zachte lipscrub verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat de bloedsomloop in je lippen wordt gestimuleerd. Het resultaat is zachte lippen die er duidelijk voller uitzien! Je kunt een lipscrub kopen in een potje, maar je kunt ook zelf een lipscrub maken door fijne suiker en honing te mengen.

2. Vollere lippen krijgen: lipliner

Je kunt dunne lippen voller laten lijken door een lipliner aan te brengen. Omlijn je lippen met een potlood en ga lichtjes buiten de rand zodat ze iets groter lijken. Kleur ze daarna volledig in met het potlood zodat je lippenstift een goede basis heeft om zich aan te hechten.

3. Dikkere lippen krijgen: nude lippenstift

Ben je op zoek naar een lippenstift voor vollere lippen? Hoewel knallende rode lippen prachtig kunnen zijn, breng je beter een nude kleurtje aan om dunne lippen voller te laten lijken. Felle kleuren trekken namelijk direct de aandacht naar je lippen en doen ze nog dunner lijken. Een nude lippenstift laat je dunne lippen mooier uitkomen.

4. Een beetje glans

Je kunt optisch grotere lippen krijgen door een beetje glans in het midden van je lippen aan te brengen. Zo creëer je een 3D-effect waarmee je je dunne lippen voller doet lijken. Je kunt hiervoor een lipgloss voor vollere lippen gebruiken, maar vaseline werkt ook prima. Voorzie ook zeker een beetje glans op je cupidoboogje, het hartvormige boogje aan je bovenlip. Hier kan je eventueel een highlighter voor gebruiken. Door je cupidoboogje te benadrukken, creëer je instant volle lippen.

5. Leid de aandacht van je lippen af

Tenslotte kan je dunne lippen voller laten lijken door de focus op je oogmake-up te leggen. Een mooie oogschaduw en mascara doen wonderen om je ogen te doen spreken. Bovendien kan je hiermee je ogen groter laten lijken. Hou je lippen simpel met een nude lippenstift of een glansje en zet vooral je ogen in de kijker!

Zo, met deze tips krijg je vollere lippen zonder botox. Probeer het eens en kijk welke make-up je natuurlijke vollere lippen geeft!

Lees ook: Zo blijft je make-up de hele dag mooi zitten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here