DELEN

Je kent het gevoel vast wel…Je hebt heel wat nieuwe kleren gekocht en als je thuiskomt verdwijnen ze naadloos tussen je oude spullen. Het gevoel durft dan wel eens de kop opsteken dat je helemaal geen gepaste kledij meer hebt. Niets is minder waar. Durf het aan om je kleerkast te trotseren en gooi al die overbodige ballast weg. Meteen plaats voor nieuwe spullen en een hedendaagse look!

Sorteren

Het heeft geen zin om stuk per stuk na te denken of je een kledingstuk wilt weggooien. Veel beter is om bijvoorbeeld al je kleedjes uit je kast te nemen en ze bij elkaar te leggen. Je zal meteen merken dat het nieuwste kleedje dat je kocht in een bepaalde kleur, lijkt op een kleedje dat je al jaren niet meer aan gehad hebt. Gooi het oudste stuk weg, je draagt het niet en kunt er maar beter afscheid van nemen. Doe dit voor elke categorie zoals broeken, shorts, pulletjes met korte mouwen, … Eens je een keuze hebt gemaakt, kun je ervoor kiezen om je kleedjes bijvoorbeeld allemaal op kleur te hangen. Zo creëer je een mooi overzicht en zorg je ervoor dat je meteen vindt wat je nodig hebt.

Schoenenkast

Schoenenkast

Onderwerp ook je schoenen aan een grondige inspectiebeurt. Krijg je die sneakers niet meer proper en zijn ze vanbinnen ook al versleten? Twijfel dan niet om ze weg te gooien en koop meteen een nieuw paar sneakers voor dames. Hoe je het draait of keert, je merkt het niet alleen aan het uitzicht onder je favoriete outfit, maar evengoed is het belangrijk om te blijven kiezen voor optimaal comfort. Je hebt maar één paar voeten dus onderwerp ze niet aan schoeisel dat niet meer past of eigenlijk vanbinnen uitgehold is. 

Setjes

Misschien heb je ’s morgens helemaal geen tijd om nog een favoriete outfit samen te stellen? Zorg er dan voor dat je in je kleerkast zo’n 5 outfits samenstelt. Van kop tot teen, en dat mag je letterlijk nemen. Begin met een broek of rok, zoek daarbij een leuk T-shirt of top samen met een trendy vestje. Vergeet de je juwelen niet om je look af te maken en zet je favoriete schoenen klaar. Kies ook hier voor comfortabele, gemakkelijke schoenen die niet knellen tijdens de werkdag. Investeren in een paar instappers voor dames is met andere woorden een topidee. Door de goede voorbereidingen, heb je ’s morgens slechts je favoriete setje te kiezen en je bent in een mum van tijd klaar voor de nieuwe werkdag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here