DELEN

De feestdagen komen eraan en daarom is dit de perfecte tijd van het jaar om eens wat anders met je looks te doen dan in de rest van het jaar. Het is immers weer tijd om gezien te worden! Waarschijnlijk heb je al een mooie jurk, sophisticated broek of elegante blouse ingeslagen, maar weet je ook al wat je met je haar doet? Check de ideeën in dit blog!

1. Messy opgestoken

Een all time klassieker voor wat voor evenement dan ook: messy opgestoken haar! Het is perfect voor jou als je het niet te gek wilt maken tijdens de feestdagen, maar er ook absoluut niet dagelijks uit wilt zien. Het is immers weer eens wat anders dan een hangende lokken of een paardenstaart. En dat terwijl deze coupe erg gemakkelijk te creëren is! Wat moet je doen? Je maakt een lage knot en haalt er wat plukjes uit om het geheel wat speelser te maken. Het enige wat je dan nog rest, is het goed vastzetten van de knot middels speldjes en wat haarlak.

2. Winter beach look

Met de feestdagen hoef je er echt allemaal heel erg chique uit te zien. Sterker nog: de nonchalante beach staat ook beeldig tijdens het kerstdiner! Met deze coupe zie je er zeker niet te opgetut uit, maar juist om die effortless look te krijgen heb jij natuurlijk je best gedaan! Hoe je het voor elkaar krijgt? Na het wassen geef je je haar wat extra textuur door haarlak of texture powder te gebruiken. Dan krul je plukken haar met een grote ronde borstel of krultang. Even losschudden en je bent al good to go!

3. Grote vlecht

Vlechtjes voor kinderen? Absoluut niet! Een dikke mooie staat lieflijk, romantisch en vooral heel elegant. Er zijn verschillende kapsels met een vlecht, maar voor een feestelijke look is de grote ingevlochten vlecht wel het meest populair op onze redactie. Je begint vooraan bij de aanzet van je haar, neemt bij elke wikkel een extra plukje haar mee zodat je ‘m invlecht, en stopt achter op het hoofd. Dan stop je met invlechten maar laat je het een losse vlecht worden. Zeer geschikt voor dik en lang haar!

4. Spice it up!

Wil je iets compleet anders met je haar, of besteed je liever geen uren aan je coupe? Dan is er nog een andere zeer geschikte optie: verwerk mooie details in je haar! Denk bijvoorbeeld aan een mooie speld, een dikke elastiek of chique zilveren haarband. Hiermee maak je je look echt in één handomdraai ready to party. Fijne feestdagen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here