DELEN

Na jaren van proberen kunnen we het er nu over eens zijn dat de flared trousers echt zijn doorgebroken. Misschien vind jij het na jaren van skinny jeans zelf ook tijd om eens classy flares te proberen. Maar ook al zie je waarschijnlijk genoeg inspiratie op straat, alsnog kan de flared trousers superlastig zijn om te combineren. Of toch niet? Met onderstaande tips rock jij deze trend sowieso!

Welke broek past bij jou?

Flared trousers zijn er in veel verschillende vormen, wat het supergeschikt maakt voor meiden van alle soorten en maten. Zorg er echter wel voor dat je dan ook de juiste soort flared broek voor jouw figuur kiest. Ben je een zogenoemde appel? Dan kun je het beste voor een broek gaan die erg smal is bij je dijen en onder je knie weer wijd uitloopt; zo voorkom je dat je veel voller lijkt dan je eigenlijk bent. Daarnaast kunnen meiden met korte benen het beste hakken onder de broek dragen. Flared trousers breken de lengte van de benen namelijk, waardoor ze korter lijken. De lucky fews in dit verhaal zijn dan ook degenen die wél lange slanke benen bezitten – bij hen kan de hippe broek eigenlijk niet misstaan!

Welke top past erbij?

Flared broeken zijn een echte eyecatcher. Je hebt dus niet veel excentrieks meer nodig om je outfit tot een waar statement te maken! Vooral wanneer je voor de eerste keren een wijdoplopende broek draagt, zal je er even aan moeten wennen. Tip is dan ook om een flared broek rustig te combineren. Een zacht kasjmieren trui doet het fantastisch voor een klassieke look, maar ook een simpel T-shirt, longsleeve of losse blouse misstaat zeker niet. Om taille te creëren draag je je top het beste in je broek – maar het is geen must. Meiden met een buikje dragen ook prima een losse sweater of shirt over hun flared. Met een flared die de aandacht legt op je slanke bovenbenen zit je helemaal goed!

Welke schoenen passen erbij?

We boffen, want eigenlijk past iedere soort schoen bij de flared trousers. Nadeel is wel dat je door de lengte van de pijpen de broek niet elke keer met andere schoenen kunt combineren. Denk bij aankoop dan ook goed na over hoe jij de broek gaat dragen. Met platte schoenen? Of toch liever met gehakte enkellaarsjes? Probeer de broek aan met je favo schoenenpaar om te zien of de lengte goed werkt. Deze moet tot over je voet vallen, net één centimeter boven de grond, voor eindeloos lijkende benen. Enjoy!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here