DELEN

Het kan voor jezelf soms al een struggle zijn: wat trek ik aan vandaag? Laat staan wat betreft de kleding voor je kids! Want hoewel er nog zoveel keus is, kan je soms echt met de handen in het haar zitten. Gelukkig hebben wij de benodigde tips voor je in petto! Wat zijn nu echt dé ideale school outfits voor je kinderen?

School outfits met donkere tinten

Een vlek hier, een vlek daar… Kinderen kunnen er nog weleens een potje van maken. Ook op school! Zeker wanneer je van tevoren weet dat er bijvoorbeeld geschilderd of gesport op het plein gaat worden die dag, kun je maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Trek je kids kledingstukken met donkere tinten aan. Zeker bijvoorbeeld vlekken van modder vallen zo een stuk minder op.

Om welke items het dan precies gaat? Denk aan de donkerkleurige jeans of chino. Daarboven ga je voor een zwarte top, zij het een T-shirt of een trui. En ook bijvoorbeeld de donkergroene parka jas is super stijlvol! Mist er naar jouw idee een beetje vrolijkheid? Dat kun je oplossen met opvallende accessoires en afwerkingen. Denk aan gekleurde sokken, een happy hoed of een bijzondere riem. Om de schoenen niet te vergeten! Witte sneakers of gekleurde veterschoentjes doen wonderen.

Ideale school outfits: combineer de veilige donkere kleuren met een happy hoed

De stoere look

Een andere favoriet onder de school outfits is de stoere look. Zowel voor de jongens als voor de meisjes! Hoewel de donkere tinten van hierboven goed bij deze trend passen, kunnen we ook meer naar de vorm van de kledingstukken kijken.

Waar we meteen aan denken bij de stoere look? Voor meisjes gaat het bijvoorbeeld om de ruig ogende broek, gecombineerd met een hoodie en sportieve schoenen. Maar ook een jurkje past bij de stoere school outfits! Zolang je maar gaat voor een wat oversized exemplaar, met een diepe kleur en een grootse print erop. Denk aan strepen, ruitjes of sterren. Trek er een leren jasje en een paar boots bij aan, en de look is compleet!

De jongens zien er ook helemaal stylish uit met een leren jack, zeker in combinatie met een grove spijkerbroek en een stoer overhemd! Zo gaat je zoon als een ware rockster naar school toe. Een andere favoriet? De tuinbroek! Helemaal trendy, en ook nog eens super opvallend. Wedden dat hij daarmee de show steelt!

Het grootste voordeel aan de stoere look? Dat de kids er lekker in kunnen ravotten! Ze hebben bij een outfit als deze niet zo sterk het idee dat ze maar steeds voorzichtig met hun kledingstukken om moeten gaan. Het gaat tenslotte niet om poppenkleding die snel vies wordt of beschadigd raakt. En dat gevoel van vrijheid zorgt vervolgens uiteraard weer voor meer plezier op school! Gun je kids dat beetje extra lol.

De stoere look: een ware topper onder de ideale school outfits

De juiste school outfits: uniek én veilig

Wie kiest voor stoere looks als deze, zet echt unieke outfits neer. Het is weer eens wat anders dan de schattige kledingstukken, waar we vaak toch al snel voor kiezen. En het wonderschone resultaat zal je verbazen! Over schoon gesproken… Vlekken blijven veel meer op de achtergrond met donkere kledingstukken als deze. Een veilige keus, dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here