DELEN

Gaat een van je goede vrienden of vriendinnen, broer, zus, nicht, of andere geliefde trouwen? Als je de eer hebt om bruidsmeisje te mogen zijn, kijk je vast al uit naar die grote dag. Als bruidsmeisje ben je een mental support voor de bruid, ben je er van het begin van de grote dag al bij en heb je misschien ook de taak om een vrijgezellenweekend te organiseren. Met deze tips stoom jij je klaar voor de trouwdag en maken jullie er samen een feest van om nooit te vergeten!

Maak een planning

Een goede planning is de sleutel tot succes. Bespreek daarom goed op voorhand met de bruid wat er juist van jou wordt verwacht op de trouwdag en welke taken jij op je moet nemen. Zorg ervoor dat je alles goed begrijpt en natuurlijk ook dat je op tijd aanwezig bent op de trouwdag. 

Verzorg jezelf

Als bruidsmeisje wil je er natuurlijk stralend uitzien op de grote dag. Begin dus ruim op tijd met het verzorgen van je huid en haar. Je kan op voorhand ook al een paar kapsels uittesten met een stijltang of krultang, of je kan een afspraak maken bij de kapper op de trouwdag. Hydrateer je huid goed, volg een gezond dieet en probeer stress te vermijden. Daarvan gaat je huid namelijk verslechteren. Zorg ervoor dat je voldoende slaapt en drink veel water om je lichaam gezond en je huid stralend te houden. 

Wees een steunpilaar

De bruid is op haar grote dag hoogstwaarschijnlijk nog meer zenuwachtig dan jij. Het is dan ook jouw taak als bruidsmeisje om haar te ondersteunen! Bruidsmeisjes kunnen haar helpen met haar jurk aan te trekken, advies geven voor haar kapsel en dergelijke. Een goede tip? Met de producten van GHD ziet haar haar er ongetwijfeld piekfijn uit. Als bruidsmeisje is het bovendien fijn om een speciale noodkit mee te nemen met essentiële items zoals naald en draad, pijnstillers, pleisters en make-up voor eventuele touch-ups. Zo kan je altijd in de bres springen bij eventuele brandjes. 

Geniet ervan!

Een trouwdag is voor iedereen speciaal, zowel voor het bruidspaar als voor de bruidsmeisjes. Vergeet dus vooral niet te genieten en plezier te hebben. Wees niet te streng voor jezelf en laat de stress niet de overhand nemen. Gewoon ontspannen en er samen een mooie dag van maken is de boodschap!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here