DELEN

Je zou graag enkele kilootjes af willen vallen, maar je hebt echt geen zin om te diëten en om drie keer per week naar de sportschool te gaan. Het is gewoon niets voor jou. Gelukkig zijn er ook slimme kledingtips om er slanker uit te zien. Als je dan toch niet gaat sporten, heb je wel tijd om nieuwe kleding te shoppen!

1. Eén kleur kleding

Kleurrijke kleding is ontzettend leuk, maar het kan er ook heel druk uitzien. Als je graag wat slanker wil lijken, moet je voorkomen dat je outfit er te druk uitziet. Daarom ga je beter voor één kleur. Met een outfit in dezelfde kleur lijk je langer én slanker. Wil je graag langere benen? Draag dan pumps in dezelfde kleur als je broek of panty. Nude pumps bij blote benen creëren hetzelfde effect.

2. Vermijd grote prints

Draag zo weinig mogelijk prints aan je probleemzones. Ga liever voor effen kledij want dit slankt meer af. Wil je toch graag een jurk met print? Kies dan voor kleine vormen. Grote prints creëren meer volume dan kleine.

3. De juiste beha

Een goed passende beha is absoluut een must. Een goede beha moet je borsten meer vorm geven en liften. Daardoor wordt je taille beter zichtbaar en lijk je een stuk slanker. Veel vrouwen lopen rond met een beha in de verkeerde maat. Om dit te voorkomen kan je altijd raad vragen aan de verkoopsters in de lingeriezaak.

4. Verticale strepen

Een regel die je altijd in je achterhoofd moet houden: horizontale strepen maken je breder, verticale strepen maken je smaller. Dat geldt niet alleen voor de print van je kledij, maar ook voor riemen, sieraden, de hoogte van je taille, de hoogte van je laarzen… Hoe minder horizontale strepen er in je silhouet zitten, hoe langer en slanker je lijkt.

5. Hoge hakken

Hoge hakken zijn niet alleen op en top vrouwelijk, maar ze maken je benen ook langer waardoor je er slanker uitziet. Ben je geen fan van naaldhakken? Kies dan voor brede hakken of sleehakken.

6. Accentueer je positieve vormen

Hoe heerlijk het ook is om oversized kleding te dragen, het maakt je dikker dan je eigenlijk bent. Het is veel beter om je positieve vormen te benadrukken. Heb je brede heupen en een smalle taille? Benadruk dan je taille met een riempje. Misschien heb je wel mooie, lange benen? Draag dan een rokje en show those legs!

Je leest het: met een paar kleine veranderingen zie je er meteen slanker uit en lijkt het alsof je een maatje minder hebt. Weinig moeite voor een mooi resultaat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here