DELEN

Het zonnetje prikt af en toe door de wolken heen maar de dreiging van regen is nooit ver weg. Heb jij het ook helemaal gehad met die oversized poncho’s, klapperende paraplu’s en onhandige regenlaarzen? Ben jij al helemaal klaar met de winterse regenbuien? Dan zijn deze tips voor jou! Je kan namelijk ook in de regen stijlvol voor de dag komen!

1. Lekker rollen

Het kan intens vervelend zijn om in nat en stormachtig weer ook nog een handtas onder je arm mee te moeten sjouwen. Een fijne oplossing is dan ook een waterdichte koffer! In allerlei soorten, maten, kleuren en patroontjes kun je met een leuke koffer op je gemak aan het wandelen gaan. Je kan online op Bagageonline.be gegarandeerd een leuke koffer vinden die bij jou regen outfit past. Makkelijk en stijlvol!

2. Stijlvolle paraplu

Nu is die oude Jip en Janneke paraplu natuurlijk ongelooflijk schattig, maar inmiddels ook wel een beetje uit de tijd. Gelukkig zijn er nu ook paraplu’s op de markt die enorm classy zijn en zelfs de slechtste outfit er nog stijlvol uit laten zien! De Senz paraplu bijvoorbeeld. Die zien er niet alleen super modern uit, maar bieden ook nog eens ultieme bescherming tegen storm en regen. Het fijne aan deze paraplu is dat hij niet omklapt wanneer er een flinke windvlaag voorbij raast! Daarbij zijn ze ook nog te verkrijgen in allerlei kleuren, maten en hippe patroontjes.

3. Moderne knalkleuren

Mocht er nu echt nood aan de man zijn, en het lijkt onmogelijk om het stormachtige weer droog te trotseren, trek dan gewoon lekker een regenjas aan. En nu hebben we het niet over die verschrikkelijke vuilniszak look – er zijn genoeg hippe designs te vinden! Een knalgele trenchcoat bijvoorbeeld. Hartstikke leuk met een design paraplu, een zwarte flat cap en een leuk geel rolkoffertje!
knalkleuren
Bron afbeelding

4. Hippe hoofddeksels

Nu is een wetlook wel hartstikke tof, maar om nu de hele dag met een doorgeregend kapsel rond te lopen gaat misschien net een beetje te ver. Een leuk hoofddeksel beschermt je dan ook tegen bijna alles. Natte haren, doorgelopen make-up en zelfs je oren blijven lekker warm! Laten we ook niet vergeten dat petjes en hoeden er gewoon enorm hip uitzien – zelfs boven die regenjas. Een toffe flat cap beschermt je perfect tegen wind en regen. Of wat dacht je van een stoere baseball cap? Er zijn genoeg hippe hoofddeksels beschikbaar waar je zowel droog, als stijlvol het weer trotseert!
In welke outfit trotseer jij het liefste de regen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here