DELEN

Het is nu niet meteen iets waar we de meeste aandacht aan besteden, maar eenmaal het allemaal goed loopt met je leuke date tover je maar best geen bompaonderbroek tevoorschijn. Je weet maar nooit wanneer je die strakke billen moet showen en daarom zorg je er maar beter voor dat je onderbroek telkens minstens even modieus is als de rest van je outfit. Twijfel je? Hieronder leggen we het een en ander uit en geven we ook meteen een aantal tips mee.

Verschillende soorten ondergoed

De keuze is voor een groot deel afhankelijk van je postuur. Heb je stevige dijbenen? Dan kan je voor de klassieke slip gaan. Het biedt een goede ondersteuning en alles komt er figuurlijk tot zijn recht. Er zijn echter veel mannen die zo’n slip niet helemaal fijn vinden zitten en dan is het natuurlijk niet erg om te kiezen voor een boxer met een korte pijp. Dit is eigenlijk een ietwat modernere variant die lager rust. In de praktijk is het vooral aangeraden voor mannen met dunnere benen. Zeker in combinatie met een slim fit-jeans staat het heel goed.

Daarnaast is er natuurlijk ook de bekende boxershort. Hier zit alles lekker comfy en bovendien is het voor elk postuur geschikt. Daarom wordt het ook wel eens de veilige keuze genoemd. Alleen onder een slim fit-broek is het iets minder geschikt omdat de stof dan de neiging heeft om naar boven te kruipen.

Heb je ten slotte net iets meer bil? Dan kan een boxer met een lange pijp een goede optie zijn. Het zit comfortabeler en ziet er beter uit, terwijl je ook nog eens fashionably de vrieskou trotseert. Je kan eventueel nog kiezen voor een tussenoplossing, zoals de boxershorts van Maxx Owen. De pijpjes van deze boxershorts zijn net iets langer en veel mannen vinden ze dan ook aangenamer. Ze gaan ook net iets sneller uit waardoor je razendsnel met je linkerhand de euh … boogiewoogie kan spelen.

De juiste stof

De juiste stof

Wat de stof betreft, hoef je je in principe weinig zorgen te maken. Alle stoffen die verkrijgbaar zijn, met uitzondering van het met uitsterven bedreigde zijde, zijn ademend, gaan langdurig mee en zorgen voor een goede performance. In de meeste gevallen is katoen een uitstekende keuze, maar als je veel beweegt of eenvoudig zweet kan je beter kiezen voor mesh of jersey. Daarnaast zijn er natuurlijk nog talloze varianten, zoals boxershorts van bamboe. Deze hebben het voordeel dat alles lekker fris blijft zitten, ook in de zomer.

Volg je gevoel

In ieder geval is het al lang niet meer zo dat onderbroeken ouderwets en saai moeten zijn. Je kan gewoon kiezen voor opvallende kleurtjes, bananenfiguurtjes, roze flamingo’s of tropische bloemen die een stronk verzwelgen. Eigenlijk zijn bij herenondergoed alle stijlen mogelijk. Het belangrijkste is wel dat het gewoon past bij jouw stijl en bij wie je bent. Het leuke daaraan is dat de onderbroek waar jij je goed bij voelt, meestal ook gewoon de beste keus is.

Op tijd nieuwe onderbroeken kopen

Welke onderbroek je ook kiest, verslijten zal hij doen. En natuurlijk hebben wij mannen iets tegen dingen weggooien die goed zitten, maar vervang ze toch maar beter eenmaal de kleur begint af te gaan. In de praktijk blijken maar weinig dames echt wakker te liggen van je ondergoed, zolang dat stukje stof proper is, niet versleten is, er geen vieze geurtjes zijn en het aanblijft wanneer het aan moet blijven. Het correct wassen van je onderbroeken helpt om hun levensduur te verhogen. Bovendien steek je ze beter niet in de droogkast, maar laat je ze liggend drogen hoewel je voor katoenen ondergoed gerust een uitzondering mag maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here