DELEN

Draag jij in de winter ook vaak sweaters om het niet koud te krijgen? Dan kun je natuurlijk gewoon een sweater in de winkel kopen. Maar ben jij ook zo iemand die altijd veel aandacht besteed aan een outfit en hiermee echt wil laten zien wie je bent? Dan is het natuurlijk veel leuker om zelf een toffe sweater te ontwerpen.

Als je op zoek bent naar een kledingdrukkerij waar je goedkoop mooie kleding kunt bedrukken, moet je bij Goedkoop-t-shirts-bedrukken.be zijn. Zij hebben aparte kledinglijnen voor dames, heren, kinderen en baby’s, en bieden zelfs een ruim assortiment van te bedrukken sportkleding. De sweaters en andere kleding die je kunt laten bedrukken zijn bovendien in vele maten en kleuren leverbaar, dus je kunt echt alle kanten op met het ontwerp.

https://www.pexels.com/photo/adult-beanie-beautiful-beauty-206434/

Ideeën voor een eigen ontwerp van een toffe sweater

Je kunt de sweaters bedrukken met zowel tekst als afbeeldingen, dus ook hierin heb je alle vrijheid. Toffe voorbeelden van populaire sweaters? Een sweater met je eigen naam of een grappige tekst die echt iets over jouw persoonlijkheid of professie zegt. Denk hierbij maar eens aan teksten zoals ‘I’m a unicorn’, ‘Life is a journey, enjoy it’ of ‘Alle mannen zijn gelijk, maar alleen de beste spelen voetbal’. Hoe de tekst op de kleding wordt gedrukt bepaal je zelf. Je hebt namelijk de keuze uit vele lettertypen, en bovendien kun je de lettergrootte ook zelf instellen. En wist je ook al dat je zelfs de kleur van de tekst zelf kunt kiezen?

Wil je nog wat creatiever aan de slag? Dan kun je ook de sweater of andere kleding bedrukken met een afbeelding zoals een foto. Kies bijvoorbeeld een leuke selfie of een memorabel beeld tijdens een vakantie en upload deze eenvoudig. Een nog opvallender resultaat kun je verkrijgen door een foto eerst nog te bewerken met een grafisch programma zoals Photoshop. Ook kun je natuurlijk een artistiek ontwerp zelf maken of een mooi design online zoeken. Let er in het laatste geval wel op dat er geen copyright op de afbeelding zit. Tip: Kies voor een mooie heldere en duidelijke bedrukking altijd een afbeelding met zoveel mogelijk pixels.

Fijn aan het ontwerpen van een leuke sweater bij deze kledingdrukkerij is dat je het ontwerp gelijk voor je ziet. Bij veel andere drukkerijen moet je eerst opgeven welke tekst of afbeelding je op kleding wilt hebben, en maken zij een proefafdruk. Voordat het ontwerp naar wens is zijn de meeste mensen een hoop mailtjes verder. Op de site van Goedkoop-t-shirts-bedrukken.be is het design gelijk online zichtbaar en kun je het ook direct aanpassen. Veel gemakkelijker toch?!

Wasvoorschriften voor een bedrukte sweater

Heb je een sweater laten bedrukken met een eigen ontwerp dan wil je hier natuurlijk nog lang plezier van hebben. Houd er rekening mee dat voor het wassen van bijvoorbeeld een sweater met bedrukking bijzondere wasvoorschriften gelden. Zo wordt bijvoorbeeld geadviseerd alleen wasmiddel te gebruiken waaraan geen wasverzachter of bleek is toegevoegd. De bedrukking blijft bovendien langer mooi als je de kleding was op een handwas van maximaal 40 graden. Ook is het voor de bedrukking beter de sweater of andere kleding uit te hangen om te laten drogen dan deze in de droger te doen, en moet je voorkomen met een warme strijkbout over de bedrukking heen te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here