DELEN

Witte sneakers zijn niet alleen ontzettend leuk en hip. Ze zitten ook comfortabel, zijn makkelijk te combineren met iedere outfit én je kan ze het hele jaar door dragen. Ben jij ook zo verliefd op je witte sneakers, maar heb je ze al zo veel gedragen dat ze niet meer wit zijn? Met deze tips krijg jij je witte sneakers weer stralend wit!

Witte azijn

Azijn is zowat voor alles een wondermiddel, en dus ook om je witte sneakers opnieuw stralend wit te krijgen. Doe een beetje witte azijn op een doekje of keukenpapier en je veegt het vuil zo van de sneaker af.

Vaseline

Heb je een vlek op je witte lederen schoenen? Je hebt vast nog wel ergens vaseline in een kastje staan. Smeer een beetje vaseline op de vlekken, laat je schoenen een paar uren staan en maak ze terug schoon met een doekje.

Shampoo

Shampoo is niet alleen goed voor je haar, maar ook voor je schoenen kan dit product wonderen verrichten. Heb je een hardnekkige vlek? Neem een doekje of een oude tandenborstel en verdeel daar een beetje shampoo over. Maak de schoen met een beetje warm water schoon. Als het gaat schuimen, dan zal je zien dat het vuil ook los komt van de schoen.

Lees ook: Fashionably de vrieskou door

Nagellak

Heb je een plekje op je sneaker die je echt niet meer weg krijgt? Met witte nagellak kan je dit een beetje camoufleren. Dit is misschien niet de beste oplossing, maar het is in ieder geval goedkoper dan een nieuw paar schoenen kopen. Een beetje valsspelen mag!

Wasmachine

Als je geen zin hebt om moeilijk te doen en een risico durft te nemen, kan je je sneakers altijd wassen in de wasmachine. Let op: doe dit niet met leren of suède sneakers! Vooraleer je de schoenen in de wasmachine steekt, stop ze dan eerst in een speciale waszak of oude kussensloop zodat ze niet beschadigd raken. Was niet te heet want dat is niet goed voor de schoenen. Steek je schoenen niet in de droogkast, maar laat ze gewoon aan de lucht drogen.

Veters

Veters worden door viezigheid aan je handen en het slepen over de straat veel sneller vies dan de schoen zelf. Als je veters erg vies en bruin zijn geworden en wassen niet meer helpt, kan je het beste een nieuw paar witte veters kopen. Door alleen al je veters te vervangen, lijken je schoenen meteen een stuk schoner en frisser!

Ben jij ook gek op witte sneakers? Hoe hou jij deze schoenen schoon? We zijn benieuwd naar je reactie!

Lees ook: How to find enkellaarsjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here