DELEN

Lang, kort of met een plukje. De nieuwe kapsels voor mannen in 2019 hebben alles te maken met sensualiteit!

De dagen zijn ver weg toen onze mannen alleen naar de kapper gingen om dat ze hun haar moesten laten knippen: geen mode, alleen klassieke en niet erg verfijnde snitten. Vandaag is de aandacht voor haar styling aanzienlijk toegenomen, denk maar aan de haar modellen van acteurs, artiesten en voetballers. Het is daarom ook dankzij deze ster en seks symbolen dat mannen ook aandachtiger stijlkeuzes maken bij de kapper.
Er zijn veel kapsels – sommige met een hoge mate van sexappeal – die je kunnen inspireren. Kort, met de lijn aan de ene kant, met het gekamde of verwarde bosje en uiteindelijk lang. Dit jaar lijkt het erop dat lang haar helemaal in is, maar voor de minder dappere onder ons, is het korte kapsel nog steeds in de mode  Als je niet wilt lijken op de charmante Viking Jason Momoa, maak je geen zorgen, er is de even fascinerende Chris Hemsworth, die na de interpretatie van Thor besloot om ons een mooie korte snit te geven.

Kort haar

De korte snit blijft een tijdloze must, eenvoudig te dragen vereist zelfs geen stylingsproducten zoals gel of wax. Het is ook ongelooflijk veelzijdig, zowel voor kantoor als voor vrije tijd, altijd perfect en onberispelijk, zelfs na een hele dag weg van huis. Het is duidelijk dat de zeer korte cut, militaire stijl, een must is, die nog steeds een tijdloze trend is die zelfs door zeer jonge mensen wordt gewaardeerd.
Het is de snit van degenen die geen tijd in de spiegel willen verspillen en hun haar willen kunnen beheren met maximale functionaliteit. Kort of heel kort, het haar wordt teruggebracht tot enkele millimeters. Het is een ideale snit, vooral voor mensen met donker haar, zodat de zuivere definitie van de contouren kan worden opgevangen.
De nieuwe short cuts (met achterwaartse tuft, bedoelen we) zijn erg populair, want als je eenmaal de juiste “maat” hebt gevonden, breng je gewoon een mousse of gel noot aan om een ​​echt “Lord” uiterlijk te behouden: het is moeilijk om fout te gaan!

Half lang haar

Voor de trendsetters is de coolste optie natuurlijk vintage en rockabilly- gegoten , met een gestructureerde en super krachtige stijl, geliefd bij mannen van alle leeftijden. Het meest geliefde is daarom het kapsel dat wordt gekenmerkt door de lange pluk. De snede verdwijnt naar de bakkebaarden en wordt vaak gedefinieerd door de lijn aan één kant, zelfs als het tuft gemakkelijk naar achteren kan worden gebracht. De keuze is aan jou om het te modelleren met een beetje gel voor een super sexy effect als een echte gentleman!
Voor een agressieve en super modieuze look is een middellange snit heel gemakkelijk om te dragen, vooral als je haar golvend is. Breng jezelf zacht en naar één kant gekamd. Trek terug of verzamel in een elegante chignon, om nog meer uitstraling te hebben.

Lang haar

Volgens de beroemdste hairstylisten is het haar van dit jaar modieus, gecombineerd met de onverzorgde baard voor een wilde stijl als een bad boy. Het haar moet natuurlijk blijven, het haar achterwaarts bewegen om het voorhoofd vrij te laten en de look te verbeteren .
Als voor de vrouwelijke parterre in 2019 de lente-zomerse trends kort haar zeggen, voor mannen is het tegenovergestelde waar. En ja, lang haar is erg, denk maar aan het uiterlijk van de mooie Jason Momoa, de hoofdrolspeler van Acquaman. Golvend, soepel of krullend, het belangrijkste is dat ze maximaal op schouderhoogte zijn, maar het belangrijkste detail is dat je je dikke haar voorzichtig reinigt.
Mannen met lang haar hebben een tijdloze aantrekkingskracht. Het lange haar omlijst het gezicht, maakt de look mysterieus en maakt de man verleidelijk en intrigerend.

Welke haar trend vind jij het leukste? We zijn benieuwd naar je reactie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here