DELEN

Hond Otto is niet bepaald een schoothondje te noemen. Deze bad-ass rijdt liever rondjes op zijn skateboard door de straten van Peru.

Otto

Otto is afkomstig uit Peru en heeft in 2015 zijn eerst record behaald en is daarmee in het Guinness Book of Records gekomen. Om dit record te behalen moest hij door de benen van 30 mensen skateboarden een parcours afleggen. Het parcours was daarbij ook nog eens extra moeilijk gemaakt door de mensen niet allemaal op een lijn te laten staan waardoor Otto ook nog eens lastige bochtjes moest maken. Maar Otto heeft zijn plek in het Guinness Book of Records met glans behaald.

otto-skateboard

Lees ook: Dit zijn de 5 meest grote hondenrassen!

Baasjes

De baasjes van Otto die zelf ook afkomstig zijn uit Peru kwamen op het idee om Otto te leren skateboarden nadat ze verschillende filmpjes hadden gezien op het internet van andere honden die ook aan het skateboarden waren. Ze dachten als die honden het allemaal kunnen dan moet Otto het zeker kunnen.

Veel oefenen

Ze zijn begonnen met de jonge buldog iedere dag voor een klein stukje op het skateboard mee te nemen tijdens het uitlaten. Eerst waren het stukjes van 100 meter waarna Otto weer van het skateboard afsprong. Niet veel later sprong Otto zelf op het skateboard zodra ze een wandeling gingen maken. Hij kreeg er duidelijk plezier in.  Nadat Otto het skateboarden helemaal onder de knie had zijn ze verder gaan oefenen met surfen, waar de hond nu ook een ster in is.

Goede doelen

Otto is op dit moment 6 jaar oud en is nog steeds ieder dag sportief bezig. De baasjes nemen hem overal mee naar toe om zijn kunstjes te laten zien. Ook staan er ondertussen tientallen filmpjes van Otto op YouTube en is het een echte bekende reality ster geworden.

Door zijn grote bekendheid krijgt Otto veel voor elkaar en maakt hier dan ook op een positieve manier gebruik van. Hij is tegenwoordig onder andere het gezicht van een stichting die straathonden helpt en al het geld wat de Engelse buldog ophaalt tijdens goede doelen acties gaat naar deze stichting. Ook brengt Otto vaak bezoekjes aan kinderen die lijden aan kanker. Zo zorgt Otto ervoor dat deze kinderen hun ziekte even vergeten en ze fijn kunnen spelen met de altijd vrolijke hond.

Je kan dus wel stellen dat Otto een lieve hond is met een zeer groot hart. Hopelijk geniet hij nog voor een lange tijd van het skateboarden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here