DELEN

Hondenfoto’s doen het goed op het sociaal media en het aantal foto’s van deze harige beestjes blijft dan ook nog iedere dag groeien. Zo zijn er een groot aantal ‘honden accounts’ die ondertussen een trouwe groep aan volgers hebben opgebouwd. De baasjes van deze honden delen dagelijks een foto uit het leven interessante leven van hun viervoeter. Uit een recent Chinees onderzoek is gebleken dat Britten dan ook vaker hun hond op de foto zetten dan dat ze een foto van familie of vrienden maken. Om het beestje zo goed mogelijk op de foto te krijgen wordt er vaak van alles uit de kast getrokken.

hond-instagram-2

Lees ook: 5 redenen waarom je een hond zou moeten adopteren!

Onderzoek

Uit hetzelfde onderzoek kwam naar voren dat de Britten jaarlijks zo een 202 kiekjes van hun harige vrienden maken. Zoveel! Dat betekent dat de baasjes ze gemiddeld 3-4 per week op camera vast leggen. Uit hetzelfde onderzoek kwam ook naar voren dat de inwoners van het plaatsje Edinburgh de kroon spannen met maar liefst 289 foto’s per jaar.

hond-instagram-3

Lees ook: Dit zijn de 5 meest grote hondenrassen!

Hip

Dat honden foto’s een grote hit zijn op sociaal media is bekend. Vooral de schattige labrador is een gewilde hond om op de foto vast te leggen. Mensen vinden het leuk om een kijkje te nemen in het leven van deze honden. Vaak weten ze niet eens wie het baasje is, degene die alle moeite doet voor de foto’s.

hond-instagram

Lees ook: Vliegen met je hond: dit moet je weten!

Het perfecte plaatje

Iedereen wil mooi voor de dag komen en dan geldt dus ook voor de hondjes die op het sociaal media staan. Zo wordt er veel moeite gedaan om de hond van zijn beste kant te laten zien. De baasjes zorgen ervoor dat ze netjes poseren en richting de camera kijken en soms wordt er zelfs een heel decor voor opgezet. En de hond? Die vindt al die aandacht vast heerlijk!

Hoeveel foto’s maak jij van je hond? Meer dan van je vrienden of familie? Laat het ons weten in de comments hieronder!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here