DELEN

Het is het hele jaar belangrijk om je handen goed te verzorgen. Handen zijn nogal eens een vergeten lichaamsonderdeel als het aankomt op verzorging. Dat is jammer, want je handen zijn doorgaans altijd zichtbaar. Er zijn traditionele methoden om je handen goed te verzorgen, maar er zijn natuurlijk ook altijd ontwikkelingen. Daarom maak je hier kennis met de meest populaire methodes voor handverzorging in 2020.

Verzorgingsproducten voor je handen

Je handen hebben veel te verduren. Denk maar aan de weersinvloeden, zoals zon, kou en wind. Of aan water waarmee je handen elke dag in contact komen, zoals tijdens het douchen en afwassen met de hand. Het gebruik van een goede handcrème is dan ook nodig om je handen in een goede conditie te houden. Je geeft je handen extra aandacht met een bijzonder verwenmoment, waarbij je luxe producten gebruikt. Bijvoorbeeld de producten van Rituals online. Door verzorgingsproducten voor je handen te gebruiken, worden ze zacht en mooi.

Scrub je handen

Scrub je handen

Naast het gebruik van een handcrème deel uit te laten maken van een dagelijks ritueel zijn er ook andere verzorgingsproducten. Bijvoorbeeld een speciale scrub voor je handen. Dat is in 2020 een van de populaire methodes om je handen eens extra te verwennen. Door het gebruik van de scrub verdwijnen de dode huidcellen van je handen. Bovendien krijg je er een extra gladde huid door. In aanvulling op het scrubben van je handen is het ook mogelijk om een speciaal handmasker te gebruiken.

Verzorg ook je nagels

Het is niet alleen belangrijk aandacht te besteden aan de huid van je handen. Je nagels maken namelijk ook deel uit van je handen. Je nagels zijn bijvoorbeeld het beste te vijlen om ze in model te brengen. In 2020 is het populair om daarvoor een glasvijl te gebruiken. Een glasvijl bestaat uit glas en is met een hele fijne structuur uitgevoerd. Zo is het mogelijk om de nagelrand dicht te vijlen en deze meteen ook te beschermen. Gebruik je een gewone vijl dan heeft deze een veel grovere structuur. Daardoor bestaat het risico dat je nagelranden sneller raken beschadigd. Een glasvijl is na gebruik onder de kraan af te spoelen en slijt niet. Je handen en nagels zijn dan goed verzorgd, maar je kan ze extra laten shinen. Dat doe je door je nagels te lakken met nagellak. Breng dan eerst een beschermende base cote aan en daarna pas de nagellak in kleur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here