DELEN

Een goed seksleven is een van de belangrijkste zaken in het leven. Intimiteit is immers niet enkel bedoeld voor de voortplanting, maar juist ook om er van te genieten. Veel mensen vinden niet dat hun leven echt compleet is zonder volwaardig seksleven. De voldoening die je uit een goede relatie kan halen is van onschatbare waarde. Is de seks binnen je relatie niet goed dan kan dan allerlei gevolgen hebben voor de kwaliteit van de relatie. Een goed en gezond libido is dus essentieel. Uiteraard kan je met allerlei pillen je seksleven een behoorlijke boost geven, het wordt echter vaak als onnatuurlijk beschouwd. Veel mensen weten echter niet dat voeding juist een belangrijke rol kan spelen bij het in stand houden en het bevorderen van je libido. Dat geldt zowel voor mannen als vrouwen.

Watermeloen, geen blauw pilletje maar een rode vrucht

Fruit is gezond en zit boordevol gezonde vitamines. Dagelijks een tot twee stuks fruit eten zorgt voor voldoende vitamine C, maar watermeloen heeft nog een andere geweldige bijwerking. Dat de watermeloen voor 92% uit water betstaat zal geen verrassing zijn, wel dat de overige 8% bestaat uit fytovoedingsstoffen. En daar begint het verhaal van de watermeloen spannend te worden. Deze fytovoedingsstoffen spelen een belangrijke rol bij het optimaliseren van vitamines in ons lichaam. De werking is te vergelijken met viagra, maar dan op een natuurlijke manier. De meest voorkomende fytovoedingsstof in watermeloen is Citrulline. Deze stof wordt na verloop van tijd omgezet in arginine, de stof die de bloedcirculatie beïnvloed. Met name voor de mannen is dat goed nieuws, immers de penis zwelt op doordat er meer bloed door de bloedvaten van de penis stroomt. Als de bloedcirculatie dus wordt bevorderd neemt ook de sterkte van de erectie toe. Goed nieuws dus voor de man en aangenaam voor zijn partner.

libido-verhogen-watermeloen

De onbekende werking van gember

De kans is groot dat je deze vrucht te zoet vindt en dus snel zal laten liggen: gember. De kans is echter groot dat je snel van gedachten gaat veranderen. Gember bevat een aantal belangrijke bouwstoffen die ons lichaam goed kan gebruiken. Denk aan Magnesium, Vitamine B6, Kalium en mangaan. In de Chinese medische literatuur wordt gember niet voor niets beschreven als afrodisiac, een libido versterkende vrucht. De combinatie van de eerder genoemde voedingsstoffen verhoogt namelijk de vruchtbaarheid van de man doordat het zorgt voor een verhoogde productiviteit van de zaadcellen.

libido-verhogen-gember

Voor de dames: broccoli

Dat groenten een goede bron van vezels zijn is bekend, wil je afvallen en liever geen brood willen eten in verband met de grote hoeveelheden koolhydraten doe je er goed aan om voldoende vezels binnen te krijgen door middel van het nuttigen van groenten. Broccoli heeft echter nog een andere opvallende werking: het helpt het vrouwenlichaam om het hormoon oestrogeen in het lichaam in balans te brengen. Hiermee stimuleer je dus niet alleen je seksleven, je zorgt er ook voor dat de vrouwelijke geslachtsorganen langer in topconditie blijven.

libido-verhogen-broccoli

Lees ook: 7 voordelen van het stoppen met roken

Wist jij dit al? Laat het ons weten in de comments hieronder!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here