DELEN

De technologie staat niet stil en ook in de slaapkamer is dat al langer merkbaar. Zo zijn er antropomorfe sekspoppen die wel heel levensecht zijn. Denk ook aan kunstvagina’s die zich aanpassen aan de breedte van de penis of aan dildo’s die levensecht spuiten. Ja, natuurlijk kan je ook gewoon een dildo kopen bij Easytoys.be maar op het einde van de rit gaat er niets boven het echte werk. En heus niet alleen omdat kindjes niet stiekem door de ooievaar worden gebracht – ik verzin dit niet – maar bovenal omdat seks nu eenmaal meer is dan genot. Als je je vrouw echt wilt verwennen, zal je de handen uit de mouwen moeten steken. Letterlijk.

Stel geen vragen maar vang signalen op

Natuurlijk bedoel je het goed, maar tijdens de grote daad mag je echt niet vragen of ze het lekker vindt. Want als je die vraag stelt, moet vrouwlief al snel even slikken. Figuurlijk. Eigenlijk zijn er dan twee mogelijkheden. Ofwel zal ze al snel bevestigend knikken, terwijl dat eigenlijk maar weinig info prijsgeeft. Ofwel zal ze ineens goed nadenken, want dat is nu eenmaal geen eenvoudige vraag. “Vind ik dat wel lekker? Wat als ik zeg dat ik het niet lekker vind? Wat vind ik eigenlijk lekker? En wat is dat, lekker?”, het zijn slechts enkele vragen die in haar hoofd ronddeemsteren.

En terwijl ze diep in gedachten verzonken is, ben jij tevergeefs het Chinees alfabet aan het schrijven met jouw tong. Onthoud vooral dat je in bed ook een te losse tong kan hebben. Vragen stel je maar beter niet. Daarentegen moet je aandachtig zijn. Bewegingen, gekreun en tintelingen moet je opmerken. Het zijn signalen waarop je voortborduurt. Dat is waar vrouwen echt van houden: bedpartners die weten wat ze doen en hoe ze dat moeten doen.

Langzaam maar zeker

Als het op seks aankomt, zijn mannen meteen klaar voor het grote werk. Gulp open, even door de benen en hupsakee! Voor vrouwen mag het daarentegen allemaal wat langzamer gaan. In het vakblad The Journal of Sex Research verscheen recent nog een artikel waarbij dat werd bevestigd. Volgens dat artikel zou het voorspel voor vrouwen zo’n 70% langer mogen duren. Over de duur van de eigenlijke daad zijn ze zelfs nog minder tevreden. Zij gaan voor minstens het dubbele. En dan heb ik het niet over de lengte van jouw grote jongen. Kortom: een langer voorspel, alles mag wat rustiger aan en vooral niet in slaap vallen!

Verandering van spijs doet eten

Ik daag je uit: bestudeer vrouwen eens. Ikzelf heb zo’n lief exemplaar dat hele dagen naar kookprogramma’s kijkt. Nu heb ik haar kijkgedrag statistisch bijgehouden en slaagt ze er blijkbaar in om hetzelfde gerecht minstens drie keer gemaakt te zien worden. Uiteraard telkens door een andere televisiekok. En dat komt omdat vrouwen houden van afwisseling. Elke televisiekok maakt hetzelfde, maar dan anders. Het mag heus wel elke dag hetzelfde mannenlijf zijn, zolang dat mannenlijf het ook eens anders doet.

Start je na een date night gewoonlijk met kussen om dan langzaam lager te gaan en even te blijven hangen ter hoogte van de navel? Wel ruk de volgende keer na het zoenen meteen haar broek open. Ruw, romantisch of knettergek: in bed kan het allemaal. Zelfs een dildo of een vibrerende penisring mag al eens van onder de matras verschijnen. Maar ook hier blijft de eerste tip natuurlijk onverkort van toepassing: vang signalen op en ga na wat ze al dan niet leuk vindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here