DELEN

Wanneer je al een tijdje een relatie hebt en de prille verliefdheid voorbij is, neemt de romantiek een beetje af. Gelukkig kan je je relatie weer een boost geven door af en toe kleine dingen voor mekaar te doen. Om je partner te verrassen hoef je niet je hele bankrekening te plunderen. Liefde kan je ook met kleine gebaren laten zien. Geen inspiratie? Met deze 5 kleine gebaren kan je je partner zeker verrassen!

1. Laat kleine briefjes achter

Lange liefdesbrieven zijn heus niet nodig, kleine briefjes zijn veel romantischer. Laat lieve briefjes achter in zijn werktas, op zijn laptop, in zijn brooddoos enzoverder. Een klein briefje met één zinnetje is genoeg, zolang het maar een kleine reminder is dat je hem graag ziet en aan hem denkt.

2. Maak een playlist van jullie favoriete liedjes

Maak een afspeellijst met zijn favoriete liedjes of liedjes die veel voor jullie betekenen. Bijvoorbeeld jullie lievelingsnummer van vroeger, het liedje van jullie openingsdans of het nummer dat jullie luidkeels meezingen in de auto. Zet ze allemaal samen in een Spotify- of iTunes playlist. Een cd kan natuurlijk ook als je het graag op de ouderwetse manier wil doen. Dat is ook romantisch!

3. Geef een bonnenboekje

Het is altijd leuk om een cadeaubon te geven, maar nog leuker is om zélf cadeaubonnen te knutselen. Je kiest zelf wat je erop schrijft. Denk aan een ‘bon voor een massage na het werk’, een ‘bon voor een ontbijt op bed’ en een ‘bon voor een avondje bioscoop’. Het belangrijkste is dat het jullie extra liefdevolle momentjes opbrengt!

Lees ook: Ideeën voor romantische dates die altijd goed zijn 

4. Kook zijn lievelingsgerecht

Je herkent het vast wel. Dé vraag van de dag: wat gaan we vanavond eten? Doorbreek jullie vaste eetpatroon en verras hem met zijn lievelingsgerecht. Ga bijvoorbeeld eens niet naar de frituur op vrijdag, maar zet een zelfgemaakt culinair pareltje op tafel. Je partner zal hier heel gelukkig mee zijn. Ze zeggen immers niet voor niets dat de liefde van de man door de maag gaat.

5. Maak je nog eens extra op

Het allermooiste cadeau? Dat ben je natuurlijk nog altijd zelf! Laat die comfy joggingbroek liggen en trek de jurk aan waar hij zo gek op is. Wat het ook goed doet: draag zijn favoriete parfum, bijvoorbeeld de geur van toen jullie elkaar leerden kennen. Zo laat je met een klein gebaar zien dat je nog steeds aantrekkelijk voor hem wil zijn. Bonzende harten gegarandeerd!

Welke kleine dingen doe jij om je partner te verrassen? We zijn benieuwd naar je reactie!

Lees ook: Zo verbeter je het teamwork in je relatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here