DELEN

Jij en je partner zijn vijf jaar samen. Hét moment om hem of haar te verrassen met iets leuks. Maar om je partner voor de zoveelste keer een parfum cadeau te doen is ook zo afgezaagd. Vind je het moeilijk om een origineel cadeau te bedenken en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben 5 originele cadeaus voor je partner op een rijtje gezet!

1. Een blind date

Geef je partner een handgeschreven kaart met een tijd en een locatie. Vervolgens geef je je geliefde een blinddoek en neem je hem of haar mee naar een bijzondere plek waar jullie samen een mooie dag beleven. Wat nog leuker is? Boek een weekendje weg zonder locatie door te geven en vertel pas voor vertrek waar jullie heen gaan. Spannend!

2. Liefde gaat door de maag

Het is algemeen geweten: mannen houden van vrouwen die goed kunnen koken. Sloof je dus uit in de keuken en bak een mega grote verjaardagstaart. Want ja, ook mannen zijn gek op zoet. Verstop in de taart een klein doosje met daarin een briefje. Op het briefje schrijf je een aanwijzing voor zijn cadeau en daarna mag hij op zoek naar zijn geschenkje.

3. Maak een spel

Je partner mag gerust een beetje moeite doen voordat hij of zij een cadeau krijgt. In plaats van dat je lief in één keer jouw zorgvuldig uitgekozen inpakpapier eraf scheurt, maak je een uniek spel. Denk aan een gepersonaliseerde Trivial met vragen over jullie relatie. Voor ieder antwoord dat hij of zij goed heeft, krijgt je lief dan een klein cadeautje.

Lees ook: 7 romantische cadeau ideeën

4. Een speurtocht

Eén cadeau geven is leuk, maar de hele dag cadeautjes geven is natuurlijk nog leuker. Maak een spannende speurtocht. Begin met een ontbijtje in jullie favoriete taverne, daarna neem je hem of haar mee naar het park waar je een leuk cadeautje geeft, dan een namiddagje shoppen of naar de bioscoop, en om de dag af te sluiten gaan jullie op restaurant.

5. Een spannend avontuur

Wil je partner graag een keer bungeejumpen? Of heeft hij een passie voor snelle racewagens? Geef hem dan een uurtje racen cadeau of ga met hem bungeejumpen. Jullie relatie zal ongetwijfeld een boost krijgen van zo’n spannend avontuur!

Zo, hopelijk hebben we je met deze tips een beetje kunnen inspireren om een leuk cadeau te vinden. Wat geef jij je partner graag cadeau? Heb jij nog originele cadeautips? We zijn benieuwd naar je reactie!

Lees ook: Leuke tips om je partner in huis te verrassen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here