DELEN

Of je nu op zoek bent naar het ideale Valentijns geschenk, of de liefde van je leven gewoon even extra wilt verwennen – met een romantisch cadeau tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht. De leukste, liefste en meest originele romantische cadeau ideeën vind je in dit artikel.

1. Een persoonlijke herinnering

Van alle romantische cadeaus is iets persoonlijks toch wel echt het meest speciaal. Laat bijvoorbeeld een fotokussen bedrukken, print jullie mooiste plaatje af op een groot canvas of laat een gepersonaliseerd boekje bedrukken. Wat voor manier je ook kiest, een fijne persoonlijke herinnering is leuk om te geven, en om te ontvangen.

2. Er samen op uit

Ga je liever samen iets doen, dan kies je voor een leuk uitje. Lekker een dagje naar de sauna bijvoorbeeld, een van de romantische plekken in België bezoeken, of wat dacht je van een weekendje overnachten in een kasteel? Pas het uitje gewoon helemaal aan naar de wensen van je partner. Het belangrijkste is dat je weer even samen wat quality time door kan brengen.

3. Thema-cadeau

Helemaal origineel is een thema-cadeau. Is je liefje helemaal gek van Harry Potter? Ga dan samen op een Harry Potter tour door Engeland. Of misschien is je partner helemaal verzot op wijn, dan plan je gewoon een heerlijke wijnproeverij.

4. Kleine verrassing

Eerlijk is eerlijk, budget doet er helemaal niet toe. Zolang jou romantische cadeau ‘ik hou van jou’ schreeuwt wordt het gegarandeerd met liefde ontvangen. Je kan ook gewoon een kleine verrassing plannen. Een romantische picknick in het veld, of romantisch diner in een huis gevuld met rozen en rozenblaadjes.

Verrassing

5. Een lief kaartje

Soms is het lastig uit te drukken wat we nu echt denken of voelen. Schrijven is daarentegen een stuk gemakkelijker. Schrijf eens een lief kaartje of een volledige liefdesbrief waarin jij jouw gevoelens zoveel mogelijk uit probeert te drukken. Gegarandeerd een cadeau dat nooit vergeten wordt.

6. Lekker actief

Zijn jullie adrenaline-junkies of helemaal fan van een actieve levensstijl? Daag je partner eens uit en neem hem of haar mee voor een actief uitje. Een fietstocht langs de leukste cafés, een dagje varen of zelfs samen bungeejumpen. Je kan het zo uitdagend maken als je zelf wilt.

actief romantisch

7. Klein, groots gebaar

Er zijn meerdere websites waarop je een ster of planeet naar je partner kan vernoemen. Een enorm romantisch gebaar en helemaal niet zo duur. En eerlijk is eerlijk, wie zou er nu niet een ‘eigen’ ster willen hebben?

Wat is het meest romantische cadeau dat jij ooit aan je partner hebt gegeven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here