DELEN

Wanneer jij en je partner al een lange tijd samen zijn, kan de verveling in de relatie stilaan toeslaan. Iets waar velen bang voor zijn, maar wat gelukkig makkelijk te vermijden is wanneer beide partijen voldoende inspanning leveren. Er zijn namelijk heel wat originele ideeën om de spanning erin te houden, waar je misschien nog nooit aan dacht. Benieuwd naar welke dit zijn? Hier vind je er alvast vijf. 

1. Creëer een gezamenlijke bucketlist 

Een eerste leuk idee om de spanning in je relatie te houden, is het opstellen van een gezamenlijke bucketlist. Plan een moment om dit te doen en brainstorm eerst over enkele ideeën. Het is enorm leuk om van elkaar te weten te komen wat je écht ooit eens wil gedaan hebben. Misschien wil één van beiden graag samen een uitdagende reis maken, of eens iets nieuws uitproberen in bed zoals seksspeeltjes van Hismith

2. Volg samen een cursus 

Ten tweede kan je je partner aansporen om samen met jou een cursus of workshop te volgen. Dit kan iets creatiefs zijn zoals schilderen of koken, of een activiteit die net wat uitdagender is zoals danslessen of boksen. Wat je ook kiest, het zal de relatie altijd interessanter maken. 

3. Organiseer een game-night 

Organiseer een game-night

Verder is qualitytime met elkaar essentieel voor een succesvolle relatie. Dit wil zeggen dat zowel jij als je partner tijd vrijmaken voor elkaar en activiteiten inplannen zoals een spannende game night. Kies hiervoor jullie favoriete gezelschapsspelen of online games uit, maar probeer er ook enkele nieuwe. Bijvoorbeeld al eens gedacht aan Twister of een Wii-spel? Twee opties die alvast veel gelach en plezier garanderen. 

4. Wissel de rollen om 

Neemt ieder vaak dezelfde rollen en verantwoordelijkheden op in de relatie? Dan kan het uitdagend zijn om deze eens om te draaien. Laat bijvoorbeeld de ander eens de leiding nemen, activiteiten plannen en beslissingen nemen als jij degene bent die dit gewoonlijk op zich neemt. 

5. Praat over jullie fantasieën 

Communiceer tenslotte zo open mogelijk. Dit wil zeggen dat je met je partner praat over wat er in je hoofd om gaat. Op die manier weet je beter van elkaar wat jullie over bepaalde zaken denken en verwachten, en kan je je gedrag hierop afstemmen. Dit geldt ook op seksueel gebied. Je partner kan niet weten dat jij misschien een dildo wil uitproberen, als je het niet aan hem of haar vertelt. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here