DELEN

Er zit een verschil tussen de verlangens van de man en de vrouw in een relatie – al lijken beide geslachten dat soms maar moeilijk van elkaar te kunnen begrijpen. Misschien ligt dit aan een gebrek aan kennis? Je moet immers wel weten waar je nu rekening mee moet houden! In deze blog leggen we uit: dit is wat mannen waarderen in een relatie.

Waardering is van belang

Wat mannen willen bestaat voor een belangrijk deel uit waardering. Het is voor hen belangrijk om te worden gewaardeerd; om geprezen te worden voor hetgeen waar ze goed in zijn. Op deze manier laat je als vrouw een stukje respect aan de man zien.

Waar die waardering om gaat? Dat maakt niet uit – het kan variëren van goed koken tot goed zijn in bed. De waardering spreek je uit door complimenten te geven. Maar het gaat ook om kleinere gebaren: begroet elkaar iedere dag na de werkdag, en neem regelmatig echt even de tijd om samen te zijn. Zo merkt de man dat hij wordt bewonderd.

Wat mannen willen in een relatie? Laat je waardering zien

Ruimte voor zichzelf

Wat mannen waarderen in een relatie heeft ook te maken met het hebben van rust en ruimte. Waar vrouwen in de meeste gevallen het liefst zo vaak mogelijk samen zijn, hebben mannen een behoefte om van tijd tot tijd juist even alleen te zijn. Om weer helemaal tot zichzelf te komen.

Belangrijk is om dit als vrouw niet te zien als een vernedering. De man vindt het de avond erna waarschijnlijk weer beregezellig om samen te zijn – daar ligt het dus niet aan. Het is nu eenmaal zijn manier om weer even het hoofd leeg te maken. En dat mag best!

Ook lezen: Dit is wat vrouwen waarderen in een relatie!

Durf te vergeven

Vrouwen hebben soms nogal de neiging om alle frustraties op te kroppen. En wat er vervolgens gebeurt? Juist: er wordt nog dagenlang mee gezeten. Zo siddert die ene ruzie vervolgens dagenlang door in jullie gesprekken; steeds wordt het weer naar boven gehaald.

En dat haalt het bloed onder de nagels van de man vandaan. Vergevingsgezindheid is dan ook gewenst. Blijf niet te lang zitten met problemen. Hup, zand erover, en weer door. Dat is een stuk aantrekkelijker dan een almaar mokkende vrouw.

Durf te geven: wat mannen waarderen in een relatie

De daden in bed

Ook dit laatste punt kan niet onbenoemd blijven: het seksleven is voor de man van groot belang. Hoewel we natuurlijk allemaal weten dat dit behoorlijk kan versloffen na verloop van tijd en de man soms uitspreekt hier vrede mee te hebben, zit dit meestal anders.

Fysieke liefde is voor de man dan ook heel belangrijk, en iets waar zeker aandacht aan moet worden geschonken. Uiteindelijk wordt zelfs beweert dat het de beste manier is om vreemdgaan te voorkomen! Die behoefte is immers veel kleiner als jullie zelf nog geregeld het bed induiken. En dat heeft net zo goed voordelen voor de vrouw!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here