DELEN

De zomer is begonnen en daarmee staat natuurlijk ook het festivalseizoen weer voor de deur. Yes! Eén grote partij uiteraard, en dat is genieten. Maar het betekent ook dat je dicht op de lip zit van je partner, mochten jullie samen gaan. Ben je bang dat dit zal zorgen voor ruzie? Niet met onze ultieme tips: zo overleef je een festivalweekend met je partner!

Trek je eigen plan

Natuurlijk: je gaat samen naar een festival toe, en wilt dan ook zoveel mogelijk tijd samen doorbrengen. Daar is niets mis mee! Maar er zal een moment komen waarop jij heel graag naar de ene muziekgroep toe wilt, terwijl je partner liever bij een ander podium staat op dat moment. En is dat een probleem? Nee!

Geef elkaar die ruimte: trek ook af en toe even je eigen plan. Zeker als jullie met een grotere groep mensen zijn, is dit best eenvoudig om te doen. Je moet je er alleen maar net even bewust van zijn! En als jullie met z’n tweeën op pad zijn: er is niets mis met even alleen zijn. Sterker nog, dat kan ook genieten zijn.

Op festivalweekend met je partner? Trek ook af en toe je eigen plan

Geven en nemen

Om te voorkomen dat jullie het grootste gedeelte van de tijd van elkaar verwijderd zijn – zeker met een verschillende muzieksmaak kan dit al snel het geval zijn – is het concept van geven en nemen belangrijk. Heb het voor elkaar over om de ene dag naar bands te kijken die jij misschien niet zo interessant vindt, maar je partner wel. En andersom natuurlijk! Dat houdt de sfeer des te leuk.

Niet alleen wat betreft het kijken naar bands is geven en nemen belangrijk tijdens een festivalweekend met je partner. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de bedtijd waar jullie voor kiezen. Is de een moe, maar wil de ander eigenlijk nog niet naar bed? Houd het gezellig en ga toch samen naar de tent toe.

Meer lezen? 5x Leuke uitjes met vrienden in de zomer!

Jullie zijn en blijven een stel

Als jullie thuis samen zijn, is de kans groot dat jullie regelmatig klef zijn met elkaar. Dat is natuurlijk wel zo fijn! Maar op een festival voel je je misschien toch al snel bekeken, en heb je niet zo de neiging om dit te doen. Sta er echter wel bij stil: jullie zijn en blijven een stel. Het liefkozen hoort er dan ook gewoon bij.

Gelukkig zijn er op een festival genoeg plekjes te vinden waar niet zoveel mensen rondlopen. Daar kun je elkaar heus gewoon een zoen geven! En wat dacht je van hand in hand over het festivalterrein lopen? Ook dat doet al goed voor jullie humeur. En er is heus niemand die er raar van opkijkt.

Lees onze ultieme tips: zo overleef je een festival met je partner

Maak festivals samen leuk!

Door af en toe je eigen plan te trekken, duidelijk te geven en te nemen op zijn tijd en je als een stelletje te gedragen, kom je dat festivalweekend met je partner vast en zeker prima door. Zo maken jullie er samen een groot feest van! Yes – op naar een top weekend, boordevol plezier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here