DELEN

Hoeveel je ook van je liefje houdt, de roze wolk van verliefdheid die je de eerste weken tot maanden voelde, verdwijnt toch snel wat verder naar de achtergrond. Je raakt aan elkaar gewend, deelt lief en leed, ziet elkaar (bijna) iedere dag en komt een beetje vast te zitten in een routine: ook wel ‘de sleur’ genoemd. Maar zolang er liefde is, is alles mogelijk. Er zijn namelijk verschillende leuke ideeën om je relatie een beetje uit die sleur te halen. Gewoon, door eens wat anders dan normaal te doen. Iets romantisch, iets liefs, of misschien wel iets geks.

  1. Daag elkaar seksueel uit

Net als je relatie, kan ook je seksleven op een gegeven moment wat in een sleur komen. Probeer het spannend te houden door elkaar wat uit te dagen. Speel bijvoorbeeld een keer met erotische dobbelstenen, gebruik een stropdas als blinddoek of ga creatief met ijsblokjes of slagroom aan de gang. Steek wat kaarsjes aan, trek leuke lingerie aan, en geniet fysiek even van elkaar zoals je dat in de eerste weken hoogstwaarschijnlijk ook deed.

  1. Maak een bucketlist

Ga eens samen zitten om beide je eigen bucketlist op te stellen. Niet alleen unieke ervaringen zoals bergbeklimmen, maar ook bucketlist items die binnen handbereik liggen mogen op de lijst komen. Heb je beide een bucketlist gemaakt? Ga dan samen zitten om alle bucketlist items te bespreken (wat al maakt voor een gezellig avond vol gepraat) en waar mogelijk zelfs een planning te maken. Op deze manier werk je samen aan het realiseren van je dromen.

  1. Stel nieuwe doelen

Heb je altijd al een nieuwe taal willen leren, of is het tijd dat jullie eindelijk eens dat afgetrainde lijf krijgen? Door samen nieuwe doelen te bepalen vorm je een nieuw stukje diepgang in je relatie en kun je samen de handen uit de mouwen steken om zowel je eigen doelen als die van de ander te realiseren. Drie avonden in de week samen hardlopen haalt je ook meteen uit die Netflix sleur!

  1. Doe eens iets geks

Doe samen eens iets wat je normaal nooit zou doen. Een yogales volgen bijvoorbeeld, samen kamperen of een apart evenement bezoeken. Niet alleen maak je op deze manier nieuwe dingen mee, je deelt ook samen weer een nieuwe, unieke ervaring.

  1. Verander de avondplanning

Het wordt op een gegeven moment zo gemakkelijk om maar iedere avond op de bank wat naar Netflix films te gapen. Maar juist dat houdt de sleur in stand. Verander de avondplanning dus regelmatig door af en toe een drankje te gaan doen, uit eten te gaan of een lokaal evenement te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here