DELEN

Natuurlijk: met een goede vriend of vriendin maakt het niet uit waar jullie zijn of wat jullie doen. Gezellig is het altijd! Maar toch is het éxtra leuk om zo nu en dan eens wat speciaals te ondernemen samen. Hup, van die bank af – de wijde wereld in. Dat gaat hoe dan ook zorgen voor een heleboel mooie herinneringen. Waar jullie het beste naartoe kunnen gaan? In deze blog geven we je 7x tips voor leuke dingen doen met je vrienden!

1. Struinen door woonwinkels

Natuurlijk: samen shoppen kennen we inmiddels wel. Reuze gezellig! Maar zijn jullie weleens samen naar de woonwinkels gegaan? Ook daar kunnen jullie struinen en tegelijkertijd kletsen – maar dan in een net wat andere omgeving. Verrassend!

Leuke dingen doen met je vrienden: ga naar een woonwinkel

2. Een goed avondje samen drinken

Het is niks nieuws om samen tot in de late uurtjes de kroeg in te duiken, voor een goed gesprek en een avondje lachen. Maar wist je dat zelfs bewezen is dat samen drinken goed is voor je vriendschap? Een extra reden dus om samen een paar pintjes te vatten. Daar moet op gedronken worden!

3. Bordspellen spelen

Niets is zo ouderwets gezellig als een avondje bordspellen spelen. Neem allemaal je favoriet mee van huis, en dobbelen maar! Eenvoudiger vermaak bestaat er bijna niet. En hebben jullie geen zin om thuis te hangen? Dan nemen jullie de spellen gewoon mee naar de kroeg – als ze daar niet al aanwezig zijn.

Ouderwets gezellig: bordspellen spelen met je vrienden

4. Karaoke doen

Het is waar vrienden onderling dol op zijn: elkaar voor gek zetten! En met een avondje karaoke doen staat dit centraal – waarbij jullie allemaal aan de beurt komen. Zoek jullie favoriete liedjes uit, en zingen maar. Dat wordt lachen!

5. Samen vrijwilligerswerk doen

Tijd voor een wat serieuzere tip. Perfect voor iedereen die eens wat meer diepgang aan de vriendschap, of aan het eigen leven, wil toevoegen. Begin je het langzamerhand beu te worden dat jullie steeds alleen maar zat worden in het café? Dan is het een heel goed plan om aan je vriend of vriendin voor te stellen om samen vrijwilligerswerk te doen. Dat brengt jullie dichter bij elkaar op een unieke manier!

Wil je eens iets serieus ondernemen met je vrienden? Ga vrijwilligerswerk doen!

6. Ga op pad als waaghalzen

Zin om echt iets spannends te doen? Sleur dan je vrienden mee! Dat maakt het wat minder eng, en zorgt tegelijkertijd voor super bijzondere momenten! Denk aan parachutespringen of bungeejumpen. Niet voor iedereen weggelegd natuurlijk. Maar geloof ons maar: samen durf je veel meer! En wil je een avontuurlijke gebeurtenis als deze écht niet overslaan.

7. Volg een kookworkshop

De laatste tip: steek de handen uit de mouwen en volg samen een workshop. Koken bijvoorbeeld, voor bijna iedereen wel weggelegd. Kies jullie favoriete keuken uit, en inschrijven maar! Zo wordt het ook alleen maar nóg leuker om elkaar in het vervolg te trakteren op een gezellig etentje thuis. Yes!

Leuke dingen doen met je vrienden: volg samen een workshop

Leuke dingen doen met je vrienden: een heleboel opties

Er is een heleboel keus wat betreft toffe uitjes voor jou en je vrienden. Of jullie nu voor een actief en avontuurlijk plan gaan, of juist een relaxte en gemakkelijke optie kiezen. Met deze tips voor leuke dingen doen met je vrienden komen jullie er hoe dan ook uit! De hoogste tijd om jullie vriendschap te vieren en nóg beter te maken. Enjoy!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here