DELEN

Grote kans dat vrijwel iedereen die in een lange relatie zit dit herkent: na verloop van tijd doen jullie niet meer zoveel speciale dingen voor elkaar als in het begin van de relatie. Met name in huis: de neiging is groot om na jullie werkdag gewoon op de bank neer te ploffen met de televisie aan, en verder maar weinig te ondernemen. En dat is jammer! Ook in huis kun je elkaar zo nu en dan op leuke manieren verrassen – wat in het verlengde weer zorgt voor een sterkere relatie. In deze blog geven we je tips!

Hang briefjes voor elkaar op

Aan het begin van een relatie sturen geliefden vaak brieven naar elkaar: van pagina’s lange verhalen tot kleine berichtjes die in het huis worden opgeplakt. Wat erin staat? Een heleboel zoetsappige mededelingen uiteraard! Hoe leuk is het om dit idee voort te zetten als jullie langer bij elkaar zijn? Hang bijvoorbeeld briefjes op voor je partner in de keuken – met natuurlijk een lieve boodschap.

Hij of zij denkt in dit geval misschien dat het gaat om serieuze zaken, zoals de boodschappen die gehaald moeten worden. Dat maakt de verrassing des te leuker! Het is eigenlijk een heel simpel idee en het kost je niet meer dan een paar minuten van je tijd, maar het kan de dag van je geliefde gegarandeerd maken. Het zijn de kleine dingen die het doen!

Liever daten buiten de deur? Ideeën voor romantische dates die áltijd goed zijn!

Het bad of bed met rozen

Weet je dat je partner een lange dag achter de rug heeft? Dat is natuurlijk een extra motivatie om hem of haar te verrassen! In het geval van een zware dag mag je hier natuurlijk nog wel een beetje meer je best op doen. En dan zijn wij nog altijd fan van het romantische idee van een bad of bed met rozen. Een muziekje aan, kaarsjes erbij en een ontspannen avond is binnen een handomdraai gecreëerd! Zo help je elkaar om weer even goed tot rust te komen.

Een idee als dit is dus heus niet alleen passend bij een dag als Valentijnsdag. Juist op andere momenten in het jaar, wanneer je partner het niet van je verwacht, is het leuk om dit soort dingen te regelen. Want eerlijk is eerlijk: zo’n grote moeite is het toch eigenlijk niet? Behalve dan misschien die massage die erbij hoort!

Een bad of bed met rozen: zo verras je je partner in huis

Een uitgebreid diner

Een ander leuk idee is om thuis een restaurant op te zetten, voor een dag. Met andere woorden: kook een aantal heerlijke gerechten voor je geliefde, liefst zonder aankondiging. Je maakt dit af door de tafel netjes te dekken en je partner te behandelen als een ware gast. Liefde gaat door de maag!

Belangrijk bij een verrassing als deze is om te proberen dat de gerechten al grotendeels klaargemaakt zijn voordat je partner thuiskomt. Anders zit hij of zij eigenlijk de hele avond alleen aan tafel – en dat is nu juist net weer niet zo romantisch. Het is dus wel even wat geregel! Maar vervolgens kunnen jullie samen genieten van een heerlijk avondje in eigen huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here