DELEN

Drie maal hoera: de zomermaanden staan voor de deur! Wij staan te popelen om weer vaker buiten te kunnen zijn, genietend van de zon. Op naar een zomer boordevol mooie momenten. En hoe je die momenten beleeft? Met je vrienden natuurlijk! We hebben 5x leuke uitjes met vrienden in de zomer op een rij gezet. Let’s have some fun!

1. Bootje varen

Een ideaal uitje voor de zomer? Het water op! De kans is groot dat jullie al eens samen aan een meer of zwembad hebben gelegen – ook een topper van een dag. Maar hebben jullie ook al eens samen op een boot gezeten? Ook dát zorgt voor plezier voor tien. De vraag is natuurlijk wel of iemand een vaarbewijs heeft. Maar iemand die de boot bestuurt inhuren is natuurlijk ook een optie. Let’s go!

2. Bezoek een festival

Waar wij bij de zomer ook meteen aan moeten denken? Festivals! Het is natuurlijk hét uitgerekende seizoen om eens wat bands, theatershows of films te gaan bekijken – maar net van welk type festival jullie houden. En met wie is het nu leuker om naar een festival te gaan dan met je vrienden? Juist: niemand, eigenlijk.

Meer over vriendschap? 4x Tips: vrienden blijven na de studententijd.

Leuke uitjes met vrienden in de zomer: ga samen naar een festival!

3. De kroegentocht

De kroegentocht is inmiddels een klassieker onder de vriendengroepen. Maar in de zomer is dit des te leuker: nu kunnen jullie immers op het terras zitten! Dat wordt echt genieten. Zonnebril op, drankje erbij – en laat die goede gesprekken en schaterlachende momenten maar beginnen.

Een voordeel aan die kroegentocht? Jullie hoeven zo geen ruzie te maken over het café waar jullie naartoe moeten gaan. Iedereen komt zo immers aan de beurt om zijn of haar favoriet aan te wijzen. Perfect voor een eerlijke verdeling én het ontdekken van nieuwe hotspots.

4. Een sportief dagje uit

Ben je bij deze titel al meteen geneigd om op het rode kruisje te drukken? No worries: het sportieve dagje uit met vrienden hoeft heus niet meteen een bootcamp te zijn. Al is dat natuurlijk ook een optie – het is maar net hoe sportief jullie zijn! Hoe dan ook: een actieve dag met vrienden zorgt voor een boel lol samen.

Wat jullie kunnen doen? Denk bijvoorbeeld aan een dagje uit met vrienden op de fiets. Zo komen jullie weer eens op nieuwe plekken! Ook het maken van een flinke wandeling kan hartstikke leuk zijn met vrienden. En voor de avonturiers onder ons is er natuurlijk ook genoeg te bedenken: van een wilde kanotocht tot parachutespringen.

Sportieve vriendengroep? Ga er een dagje op uit op actieve wijze

5. Ga samen op vakantie

We sluiten deze blog met tips af met misschien wel het leukste uitje met vrienden – al doet dat verkleinwoord hier eigenlijk voor onder. Ga samen op vakantie! Dé ultieme manier om er een geweldige zomer van te maken, vol avonturen en herinneringen. Zo zijn jullie immers dagenlang samen, wat staat voor dagenlang plezier.

Het regelen van een vakantie met vrienden kost natuurlijk wel wat meer tijd dan het plannen van een dagje uit. Maar geloof ons maar: het is zeker de moeite waard om dit er voor over te hebben. Het maakt jullie vriendschap alleen maar hechter! En je hoeft natuurlijk ook niet meteen wekenlang met elkaar op stap; al is het maar een lang weekend weg. Dat wordt fun, fun, fun!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here