DELEN

De feestdagen staan weer voor de deur! En degene die je misschien wel het meest in de watten wilt leggen, is je partner. Groot gelijk! Maar wat geef je iemand die je inmiddels alweer een hele tijd kent, en die alles al lijkt te hebben? Daar helpen wij je bij met deze tips: originele cadeaus voor je partner!

Een dagje uit

Wil je een origineel cadeau voor je partner? Onze favoriet is de variant waarbij je echt iets gaat doen! Herinneringen zijn namelijk nog wel meer waard dan spullen. Als je er een geweldige dag uit van maakt, zal dit nog lang in het hoofd van je partner blijven hangen. En dat geeft jullie relatie extra plezier en diepgang! Zeker tijdens een periode waarin jullie een beetje in een sleur zitten of het allebei druk hebben, is het doe-cadeau een heel goed idee.

Wát je dan kunt gaan doen? Dat ligt er natuurlijk maar net aan waar jullie van houden! Er zijn een heleboel opties. Verwen de ander met een luxe etentje, een bezoek aan de dierentuin of bioscoop, of zelfs een weekendje weg. Maar wat misschien wel nog leuker is: doe iets buiten jullie comfortzone! Bungeejumpen, parachutespringen of een ballonvaart – om maar wat te noemen. Dat zijn pas unieke momenten om samen te delen!

Originele cadeaus voor je partner: een dagje uit

De liefdesbrief in boekvorm

Wil je écht iets speciaals doen voor je geliefde, waar je veel aandacht en liefde ingestoken hebt? Ga dan voor dit cadeau voor je partner: koop een mooi notitieboek, en schrijf daarin alles op over jullie relatie. De ontmoeting, de mooiste herinneringen, de redenen waarom je zo van diegene houdt… Of schrijf een persoonlijk alfabet: waar doet iedere letter je bij je partner aan denken? Eén grote liefdesbrief!

Let wel: een beetje tijdig beginnen is hierbij van belang – het gaat je niet lukken om dit cadeau idee de avond voor de feestdagen nog in elkaar te flansen. Maar áls je hier dan voor gaat, is het misschien wel het meest bijzondere cadeau dat je partner ooit heeft gekregen. Daar doe je het natuurlijk voor!

Schrijf een liefdesbrief in boekvorm voor je partner: zo speciaal!

Een fotoboek vol herinneringen

Ook dit kerstcadeau voor je partner is er weer een van persoonlijke aard – dat is nu eenmaal waar de beste cadeaus uit bestaan! Wat is een andere manier om bij jullie herinneringen stil te staan? Met foto’s! Zonde eigenlijk, dat die op de computer staan en maar wat vergeten worden. Tijd dus om er iets mee te doen!

Maak bijvoorbeeld een fotoboek. Lekker ouderwets, maar nog altijd de beste manier om de foto’s er regelmatig weer eens met plezier bij te pakken. Zeker als je er ook accessoires bijvoegt – zo maak je er een waar kunstwerk van. Vliegtickets, hotelreserveringen en festivalbandjes: het kan er allemaal in. Om nooit meer te vergeten!

Cadeaus voor je partner tijdens de feestdagen: het fotoboek

Meer over de feestdagen? Lees ook: zo kom je de feestdagen door zonder ruzie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here