DELEN

Het lijkt tegenwoordig altijd maar spectaculair te moeten zijn: de dingen die we meemaken in ons leven. Dates met je partner passen ook in dat straatje. Hoewel het zo nu en dan heus leuk is om wat nieuws te ondernemen, worden we óók gewoon blij van dates die simpelweg altijd goed zijn. Niets mis met golden oldies! Waar we het over hebben? Lees snel verder!

Uiteten in jullie favoriete restaurant

Liefde gaat door de maag! Geen wonder dat uiteten gaan met je partner wat ons betreft niet mag ontbreken in de rij van favoriete dates die altijd goed zijn. Wat is er nu gezelliger dan samen tijd door te brengen, onder het genot van lekkere hapjes en drankjes? Een perfecte ontspannen avond!

Grote kans dat jullie samen een favoriet restaurant hebben – zeker als jullie al een langere tijd samen zijn. Al helemaal als jullie dezelfde keukens lekker vinden, is het geen moeilijke issue om dit te vinden. Nog geen favoriet samen? Des te meer reden om op onderzoek uit te gaan, en dat lievelingsplekje te vinden! Het is heerlijk om vervolgens een goed restaurant te kennen waar jullie vaak heen kunnen gaan.

Romantische dates die altijd goed zijn: uiteten in jullie favoriete restaurant

Filmpje pakken in de bioscoop

Netflix kijken op de bank is natuurlijk een prima besteding van jullie tijd, maar om er toch net wat meer een date van te maken, gaan we voor de bioscoop. Altijd weer een feestje om naartoe te gaan! Kruip lekker weg in de comfy stoelen, en geniet samen van een nieuwe film. Een ware klassieker onder de dates!

En waarom het nu zo leuk is om samen naar de bioscoop te gaan? Het is eenvoudig, en tóch heel vermakelijk. Geen poespas, gewoon een rustig avondje uit. En tegelijkertijd beleven jullie samen weer wat: na afloop van de film is er waarschijnlijk genoeg om over te praten. Altijd een goed gespreksonderwerp!

Leestip! 5x Leuke uitjes met vrienden in de zomer.

Een drankje drinken in de stad

Van die bank afkomen om te gaan daten samen hoeft heus niet meteen te betekenen dat er van alles uit de kast moet worden getrokken. Want wat is er mis met een drankje doen in de stad? Sterker nog: dat is enorm vermakelijk! Een heel simpele date, maar toch beregezellig.

Of jullie nu gaan voor een koffietje overdag of liever een biertje of wijntje in de avonduren: het idee is hetzelfde. Even samen erop uit, even in een andere omgeving zijn. En jullie hoeven niet meer te doen dan samen te kletsen. Wat een heerlijk gevoel! Echt een moment voor jullie samen – meer dan dit is er niet nodig.

Een klassieker onder de dates: samen een drankje doen in de stad

Een wandeling maken samen

Zin om samen een luchtje te scheppen buiten? Ook dat is natuurlijk gewoon een date! Een mini-date misschien, als jullie maar een klein rondje maken. Maar dat telt naar ons idee gewoon mee! Ook dit is weer een heel simpel uitje, maar kan veel goeds doen voor de relatie. Het vormt namelijk een ideaal moment om weer even goed bij te kletsen – zeker als jullie bijvoorbeeld drukke dagen beleven op jullie werk. Een stukje wandelen door de woonplaats kan al genoeg zijn, maar leuker is natuurlijk om te wandelen door het bos of over het strand.

Waar je ook voor kiest: het is een goed idee om iedere week één of meer avonden in te plannen waarop jullie even een rondje maken. Goed voor lichaam en geest, zoals ook wel wordt gezegd. En dus ook voor jullie relatie! Genieten dat dit zo makkelijk kan – met dank aan deze klassieke dates die het altijd goed doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here