DELEN

Je kunt nog zoveel lol hebben samen, maar er zijn veel meer signalen die aangeven hoe bijzonder jullie vriendschap is. Van elkaar door en door kennen tot er op ieder moment van de dag voor elkaar zijn: in deze blog ontdek je dé 6x tekenen van een geweldige vriendschap.

1. Jullie delen écht alles met elkaar

Jij bent de eerste die het hoort als de ander iets spannends heeft meegemaakt. Alle liefdesverhalen, werkroddels en dromen: jullie delen alles met elkaar. En het gaat niet alleen om verhalen. Ook met kledingstukken, schoenen en eten doen jullie maar al te graag samen!

Heb jij een geweldige vriendschap? Ontdek het met deze 6 signalen!

2. Jullie kennen elkaar door en door

Jullie hoeven vaak maar één blik uit te wisselen om te weten hoe de ander zich voelt. Ook kennen jullie elkaars humor door en door. Zo maak jij je vriend in een handomdraai aan het lachen. En als jullie bij elkaar op visite komen, zet jij zonder na te denken de anders favoriete muziek aan, en lievelingsdrankje en -maaltijd op tafel. Last but not least: je weet precies op welk type hij of zij valt. Ideaal tijdens het stappen!

3. Jullie kunnen ook zonder elkaar

Natuurlijk: het liefst zijn jullie zo vaak mogelijk samen, gewoon omdat jullie dan de grootste lol beleven. Maar gun elkaar ook wat ruimte! Als de ander bijvoorbeeld eens met een andere vriend wil afspreken of een drukke periode voor de boeg heeft, moet dat kunnen. Jullie zijn ten slotte niet getrouwd! Ook even zonder elkaar kunnen maakt jullie band alleen maar sterker. Als jullie elkaar eens even wat minder spreken en het vervolgens meteen weer zo leuk hebben als altijd, is dat hét signaal van een krachtige vriendschap.

Een geweldige vriendschap herkennen doe je met deze 6 signalen!

4. Samen op vakantie gaan? Jullie doen niets liever

Er wordt weleens gezegd dat het voor stelletjes dé test is voor hun relatie: samen op vakantie gaan. Voor een vriendschap geldt dat net zo goed! Als jullie het meerdere dagen achter elkaar nog altijd even gezellig hebben, weten jullie zeker: dit is een top vriendschap. Aan elkaar ergeren? Dat komt niet voor in jullie woordenboek. Dag in, dag uit beleven jullie een geweldige tijd! Om vervolgens nooit meer anders te willen – boek die volgende vakantie ook maar meteen met je reis buddy.

5. Jullie zijn er altijd voor elkaar

Het maakt niet uit hoe laat het is, waar je mee bezig bent, of dat je eigenlijk even geen tijd hebt. Zodra hij of zij je belt, máák je daar tijd voor. Zeker als er iets ergs aan de hand is, en je vriend jou nodig heeft. Of het nu gaat om een break-up of een probleem op het werk. Of gewoon om een last-minute gezellig avondje drankjes doen! Je hebt het altijd voor de ander over om er voor hem of haar te zijn. Zonder twijfel laat je alles uit handen vallen voor de ander. En hij of zij doet dat ook voor jou!

Hoe is de relatie met jouw vrienden? Ontdek dé 6 tekenen van een geweldige vriendschap

6. Jullie accepteren elkaar – no matter what

Hoewel jullie twee handen op één buik zijn, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat jullie het een keer oneens zijn over iets. Over die ene date, een bepaalde studiekeus of de beslissing om te verhuizen – noem het maar. Het is van groot belang om de keus van de ander te allen tijde te accepteren en daar niet over te oordelen. Jullie blijven ten slotte individuen met een eigen mening!

Scoren jullie op alle tekenen van een geweldige vriendschap?

Wie op al deze tekenen van een geweldige vriendschap scoort, weet zeker: deze vriendschap gaat nooit meer voorbij. Jullie zijn zo hecht dat daar niets of niemand tussen kan komen. En dat voelt goed. Koester deze vriendschap, en vooral: geniet ervan! Het is namelijk heel bijzonder om een band als deze te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here