DELEN

Het is opnieuw het moment waarop we gretig cadeautjes uitdelen. Het is per slot van rekening niet omdat de sociale afstand wat groter is, dat we elkaar niet meer met leuks kunnen plezieren. Toch kan het vinden van een leuk eindejaarscadeau uitdagend zijn. Uiteindelijk hebben kinderen van lieve Sinterklaas al zoveel leuke dingen gekregen dat het wel lijkt alsof ze niks meer kunnen gebruiken. Niks is minder waar. Met volgende vijf cadeaus doe je hen echt wel plezier.

L.O.L. Suprise!

De popjes van L.O.L. Surprise! zijn al langer razend populair bij jongeren. Deze Little Outrageous Littles komen in echte verrassingsverpakkingen. Hierdoor weten kinderen pas na het openen ervan wat ze krijgen. De productenlijn is echter nog veel uitgebreider. Het gaat bijvoorbeeld ook om steps, monopolyvarianten, puzzels, pennenzakken, hoofdtelefoons en dekbedovertrekken. Je kiest met andere woorden zelf hoe functioneel je het maakt, maar hoe dan ook zullen kinderen echt wel blij zijn met zo’n L.O.L. Surprise!-gadgets.

Een leuke of stoere jas

Kinderen krijgen natuurlijk al heel wat leuke spulletjes en daarom mogen die soms ook gewoon eens nuttig zijn. Kies bijvoorbeeld voor een leuk kledingstukje dat meteen ook wel wat kwaliteit aan hun garderobe toevoegt. Dat is heel belangrijk als zo’n kindje nog van spelen en kruipen houdt. Een Koko Noko jas is hier een goed voorbeeld van. Deze jassen hebben hippe en nieuwe designs, maar bovendien zitten ze ook goed en gaan ze langdurig mee. Vooral de kinderjassen met hun typische teddyvoering doen het heel goed.

Kookcadeau voor kinderen

Misschien lopen er wel enkele keukenprinsen en keukenprinsesjes rond? Dan kan het net zo leuk zijn om samen met mama en papa aan de slag te gaan met leuke kerstbereidingen. Het grote kookboek voor kinderen van Abigail Wheatley is dan sowieso een aanrader. Denk daarnaast ook aan uitsteekvormpjes voor lekkere kerstkoekjes. Lekker om met een glaasje melk van te genieten tijdens de gezelligste periode van het jaar!

Kerstverhaaltje en kerstmuziek

Kerstverhaaltje en kerstmuziek

Een leuk boek is altijd een goed idee. Daar beleven kinderen veel plezier aan, zeker als mama of papa gezellig voorleest. Er zijn natuurlijk ruimschoots voldoende boeken die het goed doen, maar een aanrader is het boek Swinging Christmas van Benjamin Lacombe. Dit boek gaat over het jongetje Robin die angst heeft voor boeken en de oude Bernard die enkel leeft voor zijn herinneringen. Ze brengen elkaar belangrijke levenslessen bij en er ontstaat een mooie vriendschap. Samen met dit ontroerend en nostalgisch verhaal komt ook een cd met kerstliedjes van onder andere The Red Star Orchestra en Olivia Ruiz.

Samen een cadeau ineen knutselen

Wat is er leuker dan een cadeau krijgen? Een cadeau maken! Het is een bijzondere periode waarin we allicht eens niet gezellig samen kerst en nieuw kunnen vieren met oma, opa en de nichtjes en neefjes. Net daarom is het zo leuk als jullie samen wat doen. Op het internet zijn er heel wat DIY-concepten voor kinderen te vinden, maar je kan natuurlijk ook altijd kiezen voor een kant-en-klaar knutselpakket. Een klok maken, een pop met wiebelogen of een FPV-racedrone? Het kan allemaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here