DELEN

Ga je binnenkort trouwen? Met deze 7 leuke ideeën maak je van jouw trouwfeest een originele en onvergetelijke dag met mooie herinneringen. 

Originele photobooth

Geef je gasten de kans om op een ludieke en originele manier een herinnering achter te laten op je huwelijksfeest. En wat is er leuker dan een album vol foto’s en gelukwensen. Met een hippe photobooth in de vorm van een oud busje, wat extra attributen en een paar polaroid camera’s is de pret voor je gasten gegarandeerd en heb je aan het eind van de avond een stapel mooie herinneringen waar je nadien nog met veel plezier op kan terugkijken.  

Verborgen boodschappen

Heel leuk om te doen, is verborgen boodschappen verstoppen in je bruidskledij. Een gelukwens of herinnering in de das van de bruidegom naaien, of in de bruidsjurk. Een ‘I do’ op de zolen van je schoenen laten verwerken. Niet veel gasten gaan het opmerken, maar het geeft wel een extraatje aan je outfit. 

Gepersonaliseerde trouwbedankjes

Je wil je gasten misschien ook een leuke herinnering geven aan jullie speciale dag. Trouwbedankjes komen tegenwoordig in alle vormen en maten: snoepzakjes, magneten, zeepjes of kaarsen met een gepersonaliseerde wikkel, maar ook balpennen, potjes bellenblaas of badzout behoren tot de mogelijkheden. Het wordt helemaal leuk als je het trouwbedankje afstemt op je trouwuitnodiging.

Dancing shoes

Dancing shoes

Een hele dag op hoge hakken kan pijnlijk zijn, en dat wil je natuurlijk niet net op het moment dat het feest pas echt begint. Een mand met teenslippers in allerlei maten kan dan wat verlichting brengen voor de dansbenen en -voeten van de dames. 

Zelf trouwringen maken

Je trouwringen zijn het meest waardevolle souvenir van jullie dag. Ze moeten bovendien een leven lang mee gaan. Dan heb je liefst een stel ringen dat echt jullie persoonlijkheden reflecteert. Waarom dan kiezen voor standaard ringen? Een goudsmid kan je helpen om zelf je trouwringen te maken. Zo  geef je een heel persoonlijke toets aan jullie sieraden en kan je er echt je eigen verhaal in vertellen. 

Alternatief vervoer

Zeker als je in de stad woont is vervoer soms lastig. Waarom niet op een alternatieve manier naar de trouwzaal rijden. In een riksja bijvoorbeeld, of nog beter: met je hele gevolg het openbaar vervoer nemen. Plezier gegarandeerd op de bus of de tram!

Maak zelf je bruidsboeket met droogbloemen

Droogbloemen zijn heel erg in en bewaren bovendien heel erg mooi waardoor je nog jaren plezier kan hebben van je bruidsboeket. Nog leuker wordt het wanneer je je boeket zelf samenstelt. Zo maak je er echt je eigen creatie van! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here