DELEN

Elke bruid wil wel iets anders doen op haar vrijgezellen: de ene houdt van relaxen, de andere wil nog eens goed feesten, en dan heb je er ook die gewoon super creatief uit de hoek willen komen. Welke activiteiten bij welke bruid passen, lijsten wij hier voor je op.

Creatief & out-of-the box

Is de bruid iemand die altijd openstaat voor een nieuwe ervaring? Die graag creatief bezig is en ervan houdt met vriendinnen een leuke dag te beleven? Dan zijn deze dingen echt iets voor haar: organiseer een avontuurlijke activiteit zoals een ballonvaart, bungee jumping of een klimtocht. Heb je het budget en kan het wat meer zijn, plan een weekendje weg naar Portugal en doe een hoogteparcours en ga snorkelen in de zee. Een dag waarbij de adrenaline door je lichaam stroomt en die je kan eindigen genietend in de zon met een cocktail: wat wil een toekomstige bruid nog meer?

Gezellig samen plezier maken

Gezellig samen plezier maken

Mag het wat rustiger & houd je ervan om gewoon genieten van elkaar gezelschappen en samen te lachen tot je erbij neervalt? Organiseer dan een gezellige spa dag, een bloemschikcursus of een salsa cursus en ga ‘s avonds dineren in je favoriete restaurant. Steek een toffe quiz ineen met de zotste vragen en geniet van een dag met de meiden!

Ga voor fun & the classics

Voor sommigen is de typische old school bachelorette avond écht waar zij van droomt: denk aan grappige activiteiten op straat, een stripper uitnodigen en ‘s avonds tot in de vroege uurtjes luidkeels meezingen en dansen in je favoriete cocktailbar. Organiseer een onvergetelijke dag en doe een avondje Upperware: klopt, het zijn geen saaie Tupperware dozen die je ontdekt maar de zotste sextoys die je kan bekijken en bestuderen: van een kunstvagina tot een buttplug, je hebt ze allemaal! En vergeet de beroemde clitorisstimulator de Satisfyer niet, want als getrouwd stel moet je soms ook aan jezelf kunnen denken, toch? 😉

Instagrammable en cool

Is Instagram de favoriete social media van de bruid en houdt zij ervan een cool feestje te geven? Huur een party planner in en plan een garden party met persoonlijke cocktails, matching kleding, een leuke DJ, toffe photobooth en prachtige versiering voor een Instagram decor natuurlijk. Vergeet niet om leuke activiteiten te voorzien, mooie tekstjes voor te lezen en een goede fotograaf in te huren. Het zal een dag zijn die ze nooit zal vergeten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here