DELEN

Op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor de allerlekkerste koffie? Je zou graag een koffiezetapparaat kopen, maar is de overvloed aan keuzes je een beetje te veel? Geen nood, wij helpen je graag op weg. Vooraleer je een keuze maakt, informeer je je best over de belangrijkste kenmerken van twee van de belangrijkste merken die je moet overwegen: Dolce Gusto en Senseo.

Dolce Gusto

De Dolce Gusto is een kruising tussen een espressomachine en een koffiezetapparaat met capsules. Het is een van de meest handige en betaalbare espressomachines die er bestaan. Het heeft een 15 bar pomp, wat precies de druk is die nodig is voor een perfecte espresso. Dit zorgt voor een koffie-extractie die vergelijkbaar is met een espresso in een echte Italiaanse koffiebar. Door de thermoblokverwarming kan je jouw koffie in een handomdraai en met slechts een druk op de knop zetten, zonder dat je lang hoeft te wachten. Daarnaast maakt het apparaat gebruik van de heerlijke Dolce Gusto-pods, die tot de beste opties op de markt voor koffiecapsules behoren. De capsules bevatten 15 smaak variëteiten, waaronder “Dark Roast”, “Espresso Intenso”, “Lungo Decaf”, “Mokka” en “Vanilla Latte Macchiato”. Er valt dus voor ieder familielid, vriend of buurvrouw die op de koffie komt wel wat lekkers te serveren. De Dolce Gusto pods zijn bovendien ook slim ontworpen om de versheid van de koffie te behouden.

Senseo

Senseo

Op zoek naar pure koffie? Dan moet je bij Senseo zijn. Elke Senseo koffiepad is gevuld met maar liefst vijftig koffiebonen van de hoogste kwaliteit, die van over heel de wereld komen en voor een optimale smaakbeleving zorgen. Met de Senseo kan je heel snel en makkelijk een kopje koffie zetten. De machine werkt met koffiepads en het water is in een mum van tijd opgewarmd waardoor je nooit lang hoeft te wachten op je koffie. Daarnaast kan je er ook makkelijk meerdere kopjes koffie mee zetten. De druk in het Senseo apparaat tovert ook een heerlijk crèmelaagje tevoorschijn op de koffie. Daarnaast heeft Senseo een assortiment van Senseo pads waardoor je geregeld van smaakje kunt wisselen.

Duurzaam en lekker

Beide machines zijn erg populair en scoren optimaal op vlak van smaak. De machines zijn makkelijk te onderhouden en vragen niet al te veel zorg. Met z’n vele smaakjes, wint de Dolce Gusto als lekkerste en meest gevarieerde koffiemachine. Op vlak van handigheid en snelheid, wint de Senseo machine dan weer. Zo zet je in een mum van tijd een tasje koffie en start de machine niet wanneer het waterreservoir leeg is, wat slim is om geen pods te verspillen. Ook op prijs-kwaliteit verhouding zijn beide machines interessant en sterk aan elkaar gewaagd. Je kan hier dus geen slechte beslissing maken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here