DELEN

Het is nooit te vroeg om je voor te bereiden op de belangrijkste feestdag van de liefde: Valentijn. Ben jij een eeuwige twijfelaar en weet je daarom nooit goed wat je moet geven aan je geliefde? Valentijnscadeaus bestaan in allerlei vormen en maten. Het moet daarom niet per se een duur cadeau zijn, het is het gebaar dat telt. Nood aan inspiratie? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Bloemen 

Het is misschien niet het meest originele cadeau, maar iedereen is blij met een ruikertje bloemen. Zowel mannen als vrouwen appreciëren een fleurig boeket in hun living. Is een chic boeket een beetje boven jouw budget? Op de wekelijkse markt vind je ook gemakkelijk mooie ruikertjes. Ze zijn goedkoper, lokaal én seizoensgebonden. Alleen maar voordelen dus. Wil jij echt low budget gaan, dan kan je natuurlijk ook zelf een ruikertje plukken in een van de vele bloemenweides die daarvoor aangelegd zijn. 

Chocolade 

Liefde gaat door de maag. Of dat helemaal klopt, kunnen we niet bewijzen. Maar een ding is wel zeker: met gepersonaliseerde chocolade ga je ongetwijfeld scoren bij je geliefde. Je kan zijn of haar naam op de verpakking laten drukken. Of nog beter: je kan ook een speciale blikken doos bestellen met een foto van jullie twee erop. Als de chocolade dan snel op is, kan je de doos weer opnieuw vullen met ander lekkers. Begin jij ook al te watertanden? 

Chocolade

Tapas

Houdt jouw partner niet zo van een chocolade cadeau, maar eerder van een hartig alternatief? Dan bestaan er ook heel veel leuke cadeautips. Organiseer bijvoorbeeld een romantische tapasavond bij je thuis. Steek de sfeerlichtjes aan, brand de kaarsjes en zorg voor een feestelijk glaasje bubbels. De avond kan nu al niet meer stuk. Weinig tijd om voor te bereiden? Een gezellig diner of een uitgebreide brunch op verplaatsing zijn ook leuke alternatieven!  

Weekendje weg 

Zijn jullie al een paar jaar samen? Dan mag het misschien ook eens ietsje meer zijn. Het is de ideale gelegenheid om een weekendje cadeau te doen aan je partner. Denk bijvoorbeeld aan een romantisch winterweekendje in de Ardennen of aan de dé stad van de liefde: Parijs. Het hangt natuurlijk af van jullie persoonlijke interesses. Het belangrijkste is dat je wat quality time met elkaar spendeert. 

Ziezo, hopelijk heb je hieruit voldoende inspiratie gehaald. En het allerbelangrijkste blijft: geniet zoveel mogelijk van de liefde en van elkaar! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here