DELEN

Creativiteit komt in veel verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld tekenen, het schrijven van een verhaal, het maken van kleding of fotografie. In de loop van de jaren worden al deze creatieve projecten vaak vergeten. Vooral foto’s verdwijnen vaak ergens tussen alle bestanden op de computer. Gelukkig kan je gemakkelijk jouw foto’s afdrukken. Zo heb je jouw waardevolle herinneringen altijd binnen handbereik. Hieronder lees je meer over hoe je creatief met foto’s aan de slag kan gaan. 

Een persoonlijke touch aan jouw interieur 

Van vakantiekiekjes tot familiefoto’s of schoolfoto’s van de kinderen. In veel huishoudens hangt het huis vol met foto’s. Niet zo gek, want het gebruik van foto’s kan jouw interieur een persoonlijke touch geven. Naast het afdrukken van een foto op bijvoorbeeld canvas, plexiglas of aluminium, is er nog een andere manier om foto’s in jouw interieur te verwerken. Je kan jouw foto’s namelijk ook in een klein formaat laten afdrukken en deze in lijstjes stoppen. Deze lijstjes kan je bijvoorbeeld door het hele huis neerzetten of ophangen. Je kan er ook voor kiezen om één muur vol te hangen met lijstjes. Laat in dat geval jouw foto’s op verschillende groottes afdrukken. En wissel af met kleuren in zowel de foto’s als de lijstjes. Dit zorgt voor een speelse look. 

Digitaal een fotoboek maken

Digitaal een fotoboek maken

Het maken van een fotoboek is de manier om creatief met jouw foto’s bezig te zijn. En het is ook nog eens heel eenvoudig. Online kan je met bijvoorbeeld Albelli gemakkelijk een fotoboek in elkaar zetten. Met zo’n fotoboek kan je jouw waardevolle herinneringen eindeloos opnieuw beleven. En nog een voordeel: je hebt al jouw favoriete foto’s op één plek. 

Een fotoboek kan je geheel naar eigen wens inrichten. Zo kan je bijvoorbeeld een fotoboek maken over de vakantie naar Griekenland, het 25-jarige huwelijksfeest van jouw oom en tante of het verjaardagsfeestje van jouw kind. Je kiest zelf de lay-out en het aantal foto’s dat je in het boek wil plaatsen. Kortom: Je kan jouw creativiteit de vrije loop laten gaan. 

Dus wanneer je honderden foto’s op je gsm hebt staan waar je zelden naar kijkt, weet je nu hoe je daar creatief mee aan de slag kan gaan. Zo geef je bijvoorbeeld een persoonlijke touch aan jouw interieur door foto’s af te drukken en deze in te lijsten. Of laat je jouw creativiteit de vrije loop door het maken van een fotoboek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here