DELEN

Een cadeautje kopen voor mannen het is niet altijd gemakkelijk. Toch is het fijn om af en toe je papa, opa, vriend of neef eens in de bloemetjes te zetten en te verwennen met een leuke verrassing. Heb je geen idee wat je dit jaar moet geven? Lees dan verder voor de beste cadeautips!   

Sporty spice

Is je neef een echte sportliefhebber? Dan is hij ongetwijfeld heel blij met een nieuw item om zijn fietstocht, looptour of badmintonwedstrijd nog aangenamer te maken. Een nieuwe helm, een leuk sportshirt of een paar goede badmintonpluimpjes zullen zeker van pas komen. Weet je niet zo goed wat hij al wel of niet heeft? Dan kan je ook gewoon een bon van zijn favoriete sportwinkel kopen. 

Leesvoer 

Met een boek kan je nooit missen. Als je opa een grote lezer is, kan je uiteraard een heleboel goede romans cadeau doen. Denk bijvoorbeeld aan de allernieuwste Ilja Leonard Pfeijffer! Is jouw opa niet de allergrootste boekenwurm? Geen probleem, dan nog zijn er veel leuke boekentips. Wat dacht je van een lekker BBQ-kookboek, de biografie van zijn favoriete sporter of een reisgids van de volgende reisbestemming? 

Activiteit 

Activiteit 

Met het hele gezin op uitstap! Zijn er leukere dingen om cadeau te krijgen als papa? Of het nu om een leuke wandeling gaat, een lekker etentje of een optreden van zijn favoriete muziekgroep, het is de quality time met jullie die hij ongetwijfeld het meest apprecieert. Nu alleen nog maar een datum vinden waarop iedereen kan. Succes! 

Fotocadeau 

Wil je toch liever een fysiek cadeau geven? Dan kan je je vader ongetwijfeld plezieren met een foto van zo’n gezellig familiemoment. Een foto op canvas maakt direct veel indruk en hoeft daarom eigenlijk niet zo veel te kosten. Bovendien bestaat het in allerlei groottes en formaten. Ideaal om het kantoor van je papa wat op te fleuren! 

Gezelschapsspelletjes 

Speelt jouw opa graag gezelschapsspelletjes, met zijn familie of met vrienden? Dan kan je hem daar ongetwijfeld ook een plezier mee doen. Houdt hij van klassiekers zoals Catan of Carcassonne? Dan zal je met een uitbreiding ongetwijfeld scoren. Zin in iets helemaal nieuws? Dan zijn Wingspan of Paleo echte aanraders. Wil jij graag een foto cadeau én een spel combineren? Dan zijn fotopuzzels een topidee! Je kan zelf de foto én de moeilijkheidsgraad kiezen. Nu al benieuwd naar het resultaat. 

Hopelijk heb je met deze tips genoeg inspiratie en wordt het weer een top vaderdag. Succes en veel plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here