DELEN

De zomer is weer aangebroken. Mensen gaan weer naar buiten en genieten van de zon. Binnen zitten in je joggingsbroek is er niet meer bij. Dat betekent dat jij je weer moet gaan verzorgen. Bij een goede verzorging hoort ook een goede parfum. Lees hier lekkere geurtjes om extra verzorgend over te komen deze zomer.  

Waar moet je op letten bij het kiezen van een geurtje?

In de zomer passen lichte geuren. Denk hierbij aan frisse, exotische en zwoele geuren. Geuren met ingrediënten zoals frisse munt, fruit- en bloemextracten. Doordat de parfum lichter is zal de geur ook sneller vervagen. Daarom moet je in de zomer een geurtje vaker sprayen dan in de winter. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat het geurtje langer blijft hangen. Je kunt bijvoorbeeld vaseline smeren op het gedeelte waar je de geur opsmeert. Ook helpt het om zo snel mogelijk na het douchen de geur op te doen. Dit komt doordat je poriën opengaan van de warmte van de douche. Van sommige parfums zijn er ook douchegels te koop in dezelfde geur.

Hoe kan ik een geur uitproberen?

Hoe kan ik een geur uitproberen

Als je een geur gaat uitproberen is het ten eerste belangrijk dat je huid droog en schoon is. Ga daarom het liefst naar de parfumerie in de ochtend nadat je hebt gedoucht. Draag geen andere verzorgingsproducten. Dit heeft namelijk invloed op hoe de geur gaat ruiken. Vervolgens doe je een paar druppeltjes van de geur op de achterkant van je hand of op je pols. Ruik hier niet meteen aan. Dit geeft een vertekend beeld. Het duurt namelijk even voordat de parfum ruikt zoals de geur echt ruikt. De verschillende ingrediënten moeten eerst vermengen met je huid en je lichaamsgeur. Door het vermengen met je lichaamsgeur ruikt een parfum bij iedereen anders. Je kunt een parfum ook ruiken op een papieren zakdoekje of vloeitje. Echter zul je dan niet ervaren hoe de parfum ruikt op jouw huid. Test dit daarom liever op jouw huid. Test niet meer dan drie geuren tegelijkertijd. Je neus raakt dan in de war van de verschillende geuren. Druppel de verschillende geuren op andere plekken, zodat de geuren niet met elkaar vermengen.Nu ben je klaar om geurtjes uit te proberen. Probeer eens een damesparfum bij Douglas. Bij Douglas vind je vele geurtjes van verschillende merken en prijsklassen. Zo zit er altijd een parfum bij die past bij jouw lichaamsgeur en budget.

Tips om een parfum cadeau te geven

Wil je voordelig een geurtje scoren? Check dan eens de combinatiepakketten met bijvoorbeeld douchegeur of meerdere geurtjes. Zo kan je snel wat geld besparen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here