DELEN

Veel mensen vieren op 8 mei weer Moederdag. Natuurlijk zijn we héél erg blij met het knutselwerkje van onze kinderen en een bos bloemen is altijd leuk om je huis op te fleuren. Maar mag het dit jaar iets meer zijn? Geef je partner of kids een niet mis te verstane hint: laat dit artikel rondslingeren in huis en krijg dit jaar een cadeau dat je je hele leven lang blijft koesteren. 

Fashionably late, met een designhorloge

Verstokte telaatkomers gaan we nooit kunnen veranderen. Maar drukbezette moeders zijn wel heel erg geholpen met een stijlvol horloge rond de arm. Een blik op de pols gaat nog steeds veel sneller dan steeds de mobiele telefoon bovenhalen om de tijd te controleren. 

De allerbeste horloges zijn tijdloos (niet letterlijk, gelukkig!). Laat je niet verleiden door modegrillen. Op vlak van horloges ga je best voor klassiekers. Die kan je je hele leven blijven dragen, passen overal bij en kan je zelfs doorgeven aan de volgende generatie. Dé klassieker onder de damespolshorloges? Het Cartier horloge. Het luxueuze merk bestaat al sinds 1847. Je kan dus wel zeggen dat ze weten hoe ze een stijlvol en kwalitatief horloge moeten maken. De Tank en Santos zijn hun meest gekende modellen. Ze worden al jaren gedragen en sieren regelmatig de polsen van royalty en beroemdheden. Niet goedkoop, maar sowieso de investering waard. 

Fashionably late, met een designhorloge

Alles stijlvol bij de hand

Mama’s moeten nogal wat meesleuren elke dag! Van snoetenpoetsers tot snacks, lippenbalsems en haarspeldjes. Haar handtas lijkt wel de tas van Mary Poppins: er blijven maar spullen uitkomen! Je zou dus kunnen investeren in een nieuwe rommeltas. Maar misschien is het tijd voor nét iets anders? Een prachtige handtas die je gebruikt als je eens géén kinderspullen moet meesleuren: voor date night, op stap met vriendinnen of gewoon omdat je er zin in hebt.

Wie voor kwaliteit én stijl wil gaan, neemt best een kijkje bij Prada. Dit Italiaans modemerk maakt al sinds 1913 prachtige handtassen. Van kleine shoulder bags tot hippe heuptassen. Steeds gemaakt van het beste leer, en ze raken nooit uit de mode. Het herkenbare logo maakt meteen duidelijk: deze vrouw weet wat stijl is en durft een statement te maken. 

On a budget? Ga voor accessoires 

Horloges en handtassen mogen dan wel tijdloos zijn, prijsloos zijn ze niet. Heb je niet het budget voor zo’n klassieker, kijk dan eens naar design accessoires. Een zonnebril, sleutelhanger of riem van een luxemerk geven je outfit ook een extra stijlvolle uitstraling, zonder dat je er bankroet voor hoeft te gaan. En hey, als het echt niet anders kan, zijn we ook heel blij met dat bloemetje! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here