DELEN

Is jouw zoon toe aan een warme nieuwe winterjas? Dan zul je merken dat het soms best lastig is om een betaalbare jas te vinden. Want een winterjas voor jongens moet natuurlijk ook stoer zijn en helemaal hip. Zoek jij nog een gave winterjas voor je zoon? Check dan deze vijf winterjas ideeën voor jongens!

1. Donkerblauw met patroon

Deze winterjas is donkerblauw met opvallende oranje details. Wat de jas vooral zo bijzonder maakt is het lichtblauwe patroon dat er willekeurig overheen loop. De jas is opvallend, maar tegelijkertijd stoer.

Donkerblauwe jas
www.bomont.be

2. Donkergroen legerjasje

Dit schattige jasje is vooral voor jongere jongens geschikt. Het is een legerjas met een heel licht vlekkenpatroon. Het donkergroen is perfect voor stoere jongens die dol zijn op alles wat met het leger te maken heeft.

Legerjas donkergroen
www.thilo.be

3. Fel legerpatroon

Deze gave jas heeft ook het legerpatroon, maar heeft heel wat fellere kleuren. Als schutkleur werkt hij waarschijnlijk niet erg goed, maar het is zeker een stoere en opvallende jas. En ook nog eens lekker warm in de winter.

Legerjas voor jongens
www.zalando.be

4. Donsgevoerd jack

Oranje is echt de kleur van 2018 voor jongens. Dat is te zien aan de winterjassen: er zijn weinig andere opvallende kleuren te vinden. Dit jack is niet alleen super flitsend, maar ook nog eens extra warm. Het is namelijk gevoerd met zacht ganzendons.

Oranje flitsende winterjas voor jongens
www.winter-geest.be

5. Grijze ski-jas

Een ski-jas is nog net een slag dikker en steviger dan de gemiddelde winterjas voor jongens. Dit is vooral handig als je zoon het snel koud heeft of als zijn kleren snel stukgaan. Dit mooie ski-jack zal in elk geval niet snel beschadigen!

Grijs ski-jack
www.outlet-skikleding.be

Deze gave winterjassen voor jongens zijn de nieuwste mode. Hiermee hoeft jouw zoon zich absoluut niet te schamen voor zijn vrienden. En hij loopt er de hele winter weer lekker warm bij. Wel zo prettig, toch?

DELEN
Vorig artikelDe voordelen van kunstgras in je tuin
Volgend artikelFashionably de vrieskou door
Mijn naam is Judith, flexibele tekstschrijver en thuiswerker. Daarmee combineer ik mijn werk met het zorgen voor onze stoere dochter Esther, een kleine boef! Ik ben dol op het schrijven van allerlei soorten teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dat houdt het werk uitdagend en creatief. Ik heb twee websites in beheer: www.mamasopinternet.nl en www.meer-weten-over-eten.nl. Daarmee kan ik werken aan mijn twee grootste passies, namelijk alles over mama-zijn en over lekker en gezond eten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here