DELEN

Rompertjes zijn er in alle soorten en maten. Sommige moeders kopen de goedkoopste witte rompertjes, met het idee dat je er onder de kleding toch weinig van ziet. Andere moeders willen juist graag een vrolijk rompertje, want dat ziet er zo schattig uit bij het verschonen. Hoe het ook zij: er zijn hartstikke leuke, gave rompertjes te vinden op internet. Wij vonden 8 gave rompertjes die je echt even moet zien!

1. Lief eenhoorntje

Heb jij een babymeisje en ben je dol op je kleine prinses? Dan is deze schattige eenhoorn-romper misschien iets voor haar. Stel je eens voor hoe lief jouw kleintje eruitziet in zo’n te lief rompertje…

Rompertje eenhoorn
www.shopcassidyscloset.com

2. I’m not crying

Wanneer je baby voor de zoveelste keer tekeergaat, is het leuk om een vrolijke tekst te lezen. De tekst ‘I’m not crying, i’m ordering dinner’ is dan een leuke opsteker. Zo heb je toch een wat beter humeur als je er even doorheen zit.

Rompertje eten
www.skreened.com

3. Lord of the Rings

Een beetje een flauw grapje, maar misschien is dat net wat je nodig hebt na een vermoeiende dag. Dit rompertje is vooral geschikt voor nerds die dol zijn op LOR.

rompertje LOR
www.ineedamousepad.com

4. Baby’s naam

De naam van de baby kan heel leuk staan op een rompertje. Het is het mooiste als er echt werk van is gemaakt. Zoals dit schattige rompertje bijvoorbeeld, met een groot en sierlijk initiaal, afgewerkt met strikjes.

Rompertje met naam baby
www.bellapiccoli.com

5. Babyhumor

Tsja… babyhumor, wat valt daar nu van te maken? Er zijn veel rompertjes met dit soort humor, al vonden we deze wel erg grappig. Dit soort rompertjes kun je meestal ook zelf ontwerpen.

Rompertje papa superman
www.etsy.com

6. Slapeloze nachten

Als je een kleine baby hebt, is de kans behoorlijk groot dat je regelmatig uit bed moet. Een rompertje als dit is dan dus zeker van toepassing!

Rompertje slapen
www.zulily.com

7. Tweelingen

Als je een tweeling hebt, krijg je ineens allerlei extra mogelijkheden. Lieve teksten of juist ondeugende tweeling-grapjes: je hebt ineens toegang tot heel veel leuke extra’s die moeders van eenlingen niet hebben.

Rompertje tweeling
www.etsy.com

8. Foto-rompertjes

Deze rompertjes zijn op zich niet grappig of bijzonder mooi. Maar ze zijn wel heel erg leuk als je de baby telkens als hij een maandje ouder wordt hierin fotografeert. Zo zie je hoe hard de ontwikkeling gaat en heb je een leuke chronologische volgorde foto’s voor later.

Rompertjes voor fotomomenten
www.undertheredwoodtree.blogspot.com

Deze 8 rompertjes zijn eigenlijk allemaal in het Engels. Je kunt de meeste echter ook vinden in het Nederlands. Bovendien kun je de meeste van deze rompertjes ook laten maken bij webshops waar je je eigen romper kunt ontwerpen. Welke romper vond jij het leukst?

DELEN
Vorig artikelHoe charisma de sleutel is naar een stijlvol leven
Volgend artikelAlles over het lenen van geld in België
Mijn naam is Judith, flexibele tekstschrijver en thuiswerker. Daarmee combineer ik mijn werk met het zorgen voor onze stoere dochter Esther, een kleine boef! Ik ben dol op het schrijven van allerlei soorten teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dat houdt het werk uitdagend en creatief. Ik heb twee websites in beheer: www.mamasopinternet.nl en www.meer-weten-over-eten.nl. Daarmee kan ik werken aan mijn twee grootste passies, namelijk alles over mama-zijn en over lekker en gezond eten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here