DELEN

Ben je van plan om met je partner de bekendste stad ter wereld te bezoeken? Super fijn! In Amerika is de koffiecultuur zeker aanwezig. In The Big Apple vind je veel leuke koffiebarretjes, waar jij en je partner kunnen genieten van een heerlijke kopje koffie. Wij geven je alvast enkele van onze favorieten mee!

Abraço

Deze koffiebar is geen geheim meer in de stad en rondom. Abraço staat erom bekend om een geweldige koffie te serveren, doordat het z’n bonen uit Brazilië haalt en enkel met organische koeienmelk werkt. Met aanschuifrijen ‘s ochtends kan het wel eventjes duren voordat je je koffie hebt, maar het zal alvast de ideale opkikker zijn om je dag in NYC te starten. Naast het langsgaan bij een hippe koffiebar zoals Abraço, kan je ook altijd eens de coole, Amerikaanse Starbucks koffie eens uittesten. Misschien kan je er ineens je favoriete Starbucks nespresso cups aanvullen? Met ongeveer 140 Starbucks in de stad zal je er ongetwijfeld snel eentje vinden!

Abraço

Laughing Man Cafe

Laughing Man Cafe in Tribeca is opgericht door niemand minder dan wereldbekende acteur Hugh Jackman. Nadat hij op reis was geweest naar Ethiopië was hij geïnspireerd om een koffiebar op te richten, met een duurzaam productieproces en ontwikkeling. Zo gezegd zo gedaan Nu kan je in zijn Laughing Man Cafe een heerlijke koffie drinken, gemaakt van bonen uit Ethiopië. Op deze manier wil hij koffieboeren in het Afrikaanse land steunen. Je zal er zeker met een lach op je gezicht zitten! 

Partner’s 

Partner’s is een koffieketen die je ook echt moet proberen in de stad. Met locaties in Williamsburg en Midtown is deze keten niet onbekend voor de NYC natives. Onze favoriete locatie is echter die in West Village. De shop kan je terugvinden op de hoek van 7th Avenue en Charles Street. Wat de bar uniek maakt is dat je er naast overheerlijke koffie drinken, buiten kan zitten aan de straatkant, terwijl je rustig je krant leest, met je partner een babbeltje slaat of aan ‘people watching’ doet. Dit is het observeren van mensen in een openbare setting en is leuker dan je denkt. Wil je dus weten wat de gemiddelde New Yorker in de ochtend doet? Partner’s is the way to go!

Na je citytrip in The Big Apple, kan je terug je favoriete illy koffie online bestellen, en zo ook thuis genieten van een heerlijk kopje koffie! Wie weet kan je thuis ook aan people watching doen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here