DELEN

Ben je het zon, zee en strand idee helemaal beu en klaar voor een vakantie vol avontuur? Dan is backpacken helemaal jouw ding! Ga alleen of samen het avontuur aan en ontdek landen als nooit tevoren. Ga op zoek naar een goede outfit bij Outdoor Extreme, stel een pakket met de juiste ‘overlevings’ materialen samen, kies een eindbestemming uit en ga op avontuur! De tofste landen om te backpacken vind je hier.

1. India

Niet alleen is India veelzijdig, cultureel en ongelooflijk vol avontuur; het is ook nog eens ideaal voor een low budget vakantie. Voor zo’n 500 euro per maand kun je hier gemakkelijk rondreizen. De diversiteit in cultuur zal je altijd bijblijven en ook de natuur is ongelooflijk indrukwekkend. Zeker voor degenen die India nog nooit bezocht hebben is dit land een echte aanrader.

2. Cambodja

Cambodja is misschien wel een van de mooiste landen in Zuidoost-Azië. Je bezoekt er prachtige tempels, aanschouwt er de mooiste rijstvelden en kan ook gewoon even helemaal tot rust komen op een van de stranden. Zoals vele locaties in Zuidoost-Azië is ook Cambodja erg betaalbaar voor de backpackende bezoeker.

3. Ierland

Kerry is een provincie in Ierland en waarborgt de mooiste schatten van dit land. Van de kliffen van Moher tot de Burrens en de Ring of Kerry; je kijkt er gegarandeerd je ogen uit. Verblijf in kleine Bed en Breakfasts en hike een deel van de Wild Atlantic Way terwijl je geniet van de prachtige uitzichten en natuur die dit land te bieden heeft. Trek je wandelschoenen aan, rugzak op je rug, en genieten maar van dit magische land!

4. Nepal

Altijd al naar Nepal willen gaan? Dit is je kans. Het is namelijk een waar walhalla voor backpackers. De prachtige natuur en de vriendelijke, verwelkomende mensen maken het een geweldige backpack bestemming. Een lekker avondmaal heb je al snel binnen voor minder dan een euro en ook het verblijf heb je in no-time geregeld. Geniet van natuur en cultuur op hoogte.

5. Bulgarije

Nu is Oost Europa misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een backpack avontuur, maar landen als Bulgarije zijn ongelooflijk veelzijdig en spotgoedkoop. Een biertje in Bulgarije is zelfs goedkoper dan een biertje in Thailand! Is Bulgarije iets teveel van het goede? Overweeg dan een avontuur in landen als Kroatië, Montenegro of Servië. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij, de cultuur is verwelkomend en de natuur is simpelweg ongelooflijk. Als je er dan toch bent, kun je meteen even een duik nemen in het blauwe water van de Adriatische zee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here