DELEN

De werkweek is opnieuw begonnen en eigenlijk begint het weer te prikkelen. We zijn net halverwege de werkweek en kijken al uit naar het weekend. Vooral veel rusten en niet denken aan de maandag die alsmaar meer opstoomt. Of kan het toch anders? Ja hoor, want het weekend heeft zoveel meer te bieden! Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie last minute? Niet al te ver natuurlijk, maar wel een trip waarbij ontspanning, cultuur en genot elkaar in alle genoeglijkheid afwisselen. Zie je het helemaal zitten maar ben je nog inspiratieloos? Laat je dan verleiden door één van deze vier mooie bestemmingen.

Dicht bij huis: laat je verwennen in Nederland

Voor een last minute weekendje weg hoef je niet steeds het vliegtuig op te stappen. Ook dicht bij huis zijn er een aantal bestemmingen waar het heerlijk genieten is. In Nederland vind je bijvoorbeeld heuse spa- en wellnesshotels waar je je laat onderdompelen in de wereld van sauna’s, stoombaden, bubbels en massages. Naast de doorlopende toegang tot de spa en een heerlijk welkomstdrankje, kuier je doorheen hippe steden zoals Utrecht, Groningen en Breda. Kan het uitzicht over de grote Nederlandse vlakte jou minder bekoren? Dan vind je ook in de Ardennen gelijkaardige hotels terug.

Een Zuiders weekendje weg? Trek naar de Costa del Sol!

Vliegtuig op, vliegtuig af: vandaag de dag is het eenvoudiger dan ooit tevoren. Om optimaal te genieten van jouw last minute weekendje weg, vertrek je best wel op vrijdag en keer je zondagavond terug. Zo kan je de zonnestralen maximaal hun werk laten doen! Leuke bestemmingen vinden we in het zuiden van Europa. De Costa del Sol is misschien wel een van de mooiste bestemmingen die we hier kunnen bedenken. Met bruisende badplaatsen zoals Marbella, Torremolinos en Rincón de la Victoria kan je niet alleen historische bezienswaardigheden ontdekken, maar vooral ook ontspannen terwijl de Middellandse Zee een bries blaast doorheen jouw wapperende haren. De zorgen van de helse werkweek spoel je al bij de eerste duik in het azuurblauwe water zorgeloos van je af.

Cultuur opsnuiven in Londen

Laat je het vliegtuig liever voor wat het is en hoeft ook dat zonnen niet voor jou? Dan is een weekendje Britse cultuur net wat jij zoekt! Elke dag zijn er tien treinen die jou in iets meer dan twee uur naar het stadscentrum van Londen brengen. Zo komt een last minute weekendje weg wel heel dichtbij!

Eenmaal je voor de uitgang van London St. Pancras International staat, kan je je meteen helemaal laten gaan in het nabije shoppingcenter. Toch liever direct wat cultuur gaan opsnuiven? Hop dan op één van de metro’s. Van zodra je het befaamde “mind the gap” hoort weerklinken, weet je dat het weekend écht is begonnen.

Een romantisch weekendje in Parijs

Liever met z’n tweetjes last minute een weekendje weg? Gezellig knuffelen, dineren en genieten van de lichtjes in wat de meest romantische stad van Europa moet zijn? Wat een fantastisch idee! Tijdens jullie romantisch weekendje in Parijs wandel je naar le mur des je t’aime, verdwaal je aan de oevers van de Seine in elkaars ogen en vinden jullie mekaar in alle innigheid op de trappen van de Sacré-Coeur. Wedden dat jullie na zo’n weekendje weg weer helemaal opgeladen zijn?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here