DELEN

Cuba. Een ongelooflijk prachtig Caribisch eiland omringd door majestueuze bergketens. Iedereen die Cuba bezocht heeft is het er over eens: het is hoe dan ook een bijzonder bestemming. Van de prachtige witte zandstranden tot de weelderige natuur. Het land van Havana, salsa en dure sigaren. Er is van alles te doen en het land is continu in verandering. Om nu zoveel mogelijk van Cuba te zien in beperkte tijd, volg je deze tips!

Rondreis

Rondreizen is eigenlijk de enige manier om zoveel mogelijk van Cuba mee te kunnen maken. Alleen tijdens een rondreis Cuba kun je de bijzondere sfeer te midden in prachtige natuur, cultuur en historie, optimaal mee pikken. Met een lengte van circa 1250 kilometer is het natuurlijk onmogelijk om alles te zien. Cuba heeft een groot verschil in landschappelijke gebieden. Van de groene tropische berggebieden tot ruwe laagvlakten gevuld met tabaksplantages. Door gebruik te maken van een georganiseerde rondreis weet je zeker dat je van alles wat Cuba te bieden heeft een indruk op kan doen. Maar je kan ook je eigen Cuba reis samenstellen en kilometer bij kilometer je route zelf uitstippelen. Hoe je het ook aan wilt pakken, zorg ervoor dat je nooit te lang op een plek blijft.

Old Havana

Havana is de hoofdstad van Cuba en om meerdere redenen zeker een bezichtiging waard. De stad heeft een wereldberoemde, kilometers lange boulevard, uitkijkend over de oceaan. In de oude stad Havana vind je vele oude monumenten en historische achtergronden. Prachtige architectuur maakt zich erg geschikt voor geweldige vakantiefoto’s. Om zowel oud en nieuw Cuba mee te maken, is Havana the place to be.

oud Havana rondreis Cuba

Valle de Vinales

Deze prachtige bergen liggen in het nationale park van Cuba. Heb je maar beperkte tijd tot je beschikking? Dan is dit zeker aan te raden. Hier zie je namelijk de prachtige contrasten van de natuur in Cuba. Met de hoge bergketens en de laaggelegen tabaksplantages is het misschien wel een van de meest mooie plekken op de wereld. Als je wat tijd over hebt is ook een bezoekje aan de tabaksfabriek zeker aan te raden. Ook de verschillende grotten in het gebied zijn zeker een bezoekje waard.

Valle de Vinales Cuba

Varadero

Varadero is de meest bezochte badplaats van Cuba. Resorts, hotels, clubs en bars vind je hier maar genoeg. Maar ook de ruïnes van La Calavera bevinden zich hier in de omgeving. De ideale combinatie van kilometers lange witte zandstranden en even ontsnappen in de natuur in het natuurpark Hicacos Point.

Varadero Cuba

Waar je ook naartoe besluit te gaan, het is gegarandeerd een reis die je nog lang bij zal blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here